SHAKSHUKA MED PAPRIKA OG BØNNER
GRØNNSAKSCURRY MED CASHEWNØTTER
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
MINITERTER MED VARMRØKT LAKS OG OLIVEN
RØD CURRY MED TORSK, KOKOSMELK OG PAPRIKA
LAKSEMOUSSE MED AGURK OG DILL
KYLLING I SPICY APPELSINSAUS
SPAGETTI MED CHORIZO, PAPRIKA OG OLIVEN
FYLDIG TOMATSUPPE MED ET HINT AV CHILI
SITRONMARINERT KYLLING MED GRESK SALAT OG TZATZIKI
GRILLET SVINEFILET MED CHILISMØR OG MAISSALAT
GRILLET MAISSALAT MED SYLTET RØD CHILI
BACONMARMELADE
FOCACCIA MED RØDLØK OG TOMAT
REKECOCTAIL MED MANGO OG CHILIDRESSING
HAMBURGER MED BACON, CHEDDAR OG BURGERDRESSING
HAMBURGER MED BACONMARMELADE OG BLÅMUGGOST
CHILIMARINERTE VILLREKER MED PAPRIKA OG KORIANDER
GULROTSUPPE MED RØDE LINSER OG INGEFÆR
SURDEIGSPIZZA «DIAVOLA»
FISKEKAKER MED THAISALAT & SPICY CHILIDRESSING
SYLTET RØDLØK
OVNSBAKT TORSK MED CHORIZO, KIKERTER OG TOMAT
KYLLING KORMA & TOMATSALAT MED CASHEWNØTTER
HVIT PIZZA MED ITALIENSK SALAMI OG RØDLØK
OVNSBAKT TORSK MED TOMATSALSA OG SPINATPOTETER
FISKEPAKKER MED FETAKREM
OVNSBAKT PASTA «CARBONARA»
LAMMEKEBAB MED YOGHURTDRESSING OG PITA
ONE POT-PASTA MED ‘NDUJA OG PAPRIKA
BLOMSTERFOCACCIA
GRØNN KYLLINGCURRY MED SPRØ GRØNNSAKER
KREMET BROKKOLISALAT TIL GRILLMATEN
OVNSBAKT POTETSALAT MED LØK OG TOMAT
SVINEKJØTT/KYLLING MED PAPRIKA OG SPICY MANGOSAUS
OMELETT MED SPINAT OG TOMATSALAT
GRESKE KJØTTBOLLER MED TZATZIKI OG TOMATSALAT
GRATINERT PARMAKYLLING I TOMATSAUS
GRØNN KYLLINGCURRY MED SPINAT
ONE POT MED PAPRIKAKYLLING OG RIS