Syltet rødløk har en nydelig sødme og er kjempegodt tilbehør på hamburgeren, pulled pork, på brødskiven - ja, til det meste!

Ingredienser

3 dl vann
2 dl sukker
1 dl eddik (7%)
1-2 klyper salt
1/2 ts hel pepper (kan sløyfes)
3 rødløk , i tynne skiver

SLIK GJØR DU

Syltet rødløk

Kok opp eddik, vann, sukker, salt og pepper, og rør til sukkeret er helt oppløst. Smak deg frem til en fin balanse mellom det søte og det syrlige.

Skjær rødløken i tynne skiver. Ha rødløken i et glass og hell den varme eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den i kjøleskapet i minst 2 timer.

Syltet rødløk oppbevares i tett glass i kjøleskapet, og er holdbar i minst to uker.

Syltet rødløk og hjorteburger med brioche

LYKKE TIL!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste