PASTASALAT MED TUNFISK, TOMAT OG PAPRIKADRESSING
SPAGETTI MED CHORIZO, PAPRIKA OG OLIVEN
JULESMØRBRØD MED JULESYLTE, ROASTBIFF OG SKINKESTEK
OVNSBAKT TORSK MED TOMATSALSA OG SPINATPOTETER
FISKEPINNER MED ERTEPURE OG TARTARSAUS
SMØRFLYNDRE MED KRYDDERSMØR, TOMAT OG KAPERS
TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE
KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS
PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS
TUNFISKRØRE MED KAPERS
PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA
PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS & SITRONVINAIGRETTE
RILLETTE MED ØRRET OG RUGBRØDCHIPS
LAKS MED SALSA VERDE, ASPARGES OG TOMATER
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
PASTA ALLA PUTTANESCA
KONFITERT LAKS MED LAKSETARTAR OG AVOKADOKREM
SITRON- OG BASILIKUMKYLLING MED TOMATSALSA OG BLOMKÅLPURÈ
BØNNE- OG LINSESALAT MED KAPERS OG TOMATER
EN SLAGS SALAT NIÇOISE
PANNESTEKT SKREI MED TOMATISERTE GRØNNSAKER
GRILLET SVINEFILET MED SALSA VERDE OG POTETSALAT
BACONSURRET KYLLING MED LUN RISONISALAT
LAKSESMØRBRØD MED AGURK, REDDIKER OG KAPERS
KREMET PASTA MED RØKT LAKS, KAPERS OG SITRON
Lun potetsalat
«Pasta alla puttanesca» med kjøttboller
Pastasalat med tunfisk, spinat, tomat og kapers