


GRØNNSAKER MED TO SORTER DIPP

CROSTINI MED LAKS OG TOMAT + FYLTE POTETER MED COPPA

BRUSCHETTA

BURRATA OG KONFITERTE TOMATER

PISKET SMØR

DJEVELEGG MED CHILI

LAKSERULL MED PEPPERROTKREM

SALTE MANDLER

MOJOSAUS & GRILLEDE SMÅPOTETER

HALVGROVE GRISSINI MED RØD PESTO

FETAKREM MED CHILI

RILLETTE MED ØRRET OG RUGBRØDCHIPS

CEVICHE MED REKER

GRILLEDE NEKTARINER MED PARMASKINKE & BRINGEBÆRVINAIGRETTE

GAZPACHO MED REKER

KREMET BØNNEDIP MED HVITLØK

OSTEKJEKS MED CHILI

TATAKI AV LAKS MED PONZUSAUS

MAKI MED LAKS, AVOKADO OG WASABIMAJONES

BASILIKUMPESTO

RABARBRALIMONADE

RABARBRASIRUP

FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS

RAMSLØKPURÈ

GRAVET REINSDYR MED RUGBRØDCHIPS OG BLÅBÆRRØMME

Bruschetta med spekeskinke – og en liten godbit til

Fylt focaccia med balsamicoløk, tomater og spekemat – med hjemmelaget aïoli

Crostini med dillkrem og røkt laks
