GRILLEDE NEKTARINER MED PARMASKINKE & BRINGEBÆRVINAIGRETTE

Har du prøvd å erstatte de tradisjonelle "ventepølsene" med grillede nektariner? Med litt god parmaskinke rundt og dyppet i bringebærvinaigrette blir dette en fargerik og smakfull start på grillmåltidet, sommerfesten, helgemiddagen eller hva det skulle være.

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 4-6 porsjoner
  • Time: 15 minutter
  • Type rett: ,
Annonse

Ingredienser

GRILLEDE NEKTARINER

3 nektariner (i 4 båter)
6 skiver parmaskinke skiver
12 blader basilikum
12 tannstikkere

BRINGEBÆRVINAIGRETTE

3 ss olivenolje (extra virgin)
1 ss bringebæreddik
2 ts flytende honning
1/2 ts spisskummin (malt, smak til)
salt og pepper

SLIK GJØR DU

Ha olivenolje, bringebæreddik og honning i en liten bolle, og rør godt sammen. Smak til med spisskummin, salt og pepper.

Del nektarinene i to og fjern steinen. Del hver halvdel i to, og grill nektarinbåtene på middels (direkte) varme i et par minutter på hver side, til de har fine grillriller og er gjennomvarme. Du kan benytte utegrillen eller grillpanne. Del parmaskinkeskivene i to på langs og plukk av friske basilikumblader. Finn frem en tannstikker eller lignende og fest skinkeskiven og basilikumbladet i nektarinen.

Serveres ganske umiddelbart med bringebærvinaigretten som tilbehør – og gjerne sammen med et glass med gode bobler.

VELBEKOMME!


EnglishREAD IN ENGLISH
  1. Ja hvorfor alltid denne melonen. Dette er jo mye friskere. Serverte selv parmaskinke med pannekake fersken i helgen, ikke grillet,men det skal gjøres neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.