KAKEDAGEN

I dag, den 8. april, er det kakedagen! Av årets 365 dager er det altså i dag du har en ekstra unnskyldning til å nyte et smakfullt kakestykke eller tre. Det finnes utallige varianter av kaker, og her kommer det vanskeligste valget: Hvilken skal du lage? Her er noen av mine favoritter, kanskje du finner en som frister (klikk på bildet for å komme til oppskriften)?

 

Saftig sjokoladekake med espressokrem

Saftig sjokoladekake med espressokrem

Blåbærkake med sitronglasur

Blåbærkake med sitronglasur

Eplekake med eplesirup

Eplekake med eplesirup

Banan- og sjokoladekake

Banan- og sjokoladekake

Rullekake med oreokrem og bringebær, eller “den vanlige” med bare bringebær.

Rullekake med oreokrem og bringebær

Snickerskake med krem og salt karamell (eller denne varianten som er litt enklere og kjekk å ha på lur i fryseren).

Snickerskake med salt karamellsaus

Madeleines

Madeleines

Alle kakene på bloggen finner du samlet her. Hva er din kakefavoritt?

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hi Trinne!

    Kanskje du kan hjelpe meg.
    Jeg leter etter en tradisjonel norsk oppskrift på bærsaus till ribbe eller annet svinekjøtt.
    For eksempel rødbærsaus.

    Takk på forhånd.

Leave a Reply to Andrey Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste