Kalveentrecôte med tomatragu, gremolada og risotto
Sjokocupcakes med bringebærfrosting
Helstekt svinefilet med chimichurri og perlespelt
Helstekt oksefilet med balsamicosaus og lun paprikasalat
FASTELAVNSBOLLER
Eplepletter
Tomatpai
VM-vafler
Sitronterte
LASAGNE
Kyllinglår med tomater, brokkoli, sitron og couscous
Müslibar – ut på tur!
Limespiraler
Andebryst med appelsinsjy og røstipoteter
Dampet laks med vårløksaus og potet- og sellerirotpurè
Svinemedaljonger og pak choy med hoi sin-saus
Lammefilet med sennepsbakte poteter og olivensalat
Rosmarinkylling med piperade og ovnsstekte mandelpoteter
Spinatpai med soltørket tomat og feta
Gulrotsuppe med ingefær, krepsehaler og ostetortillas
Svinefilet med bakt løk, sellerirotmos og balsamicosaus
Kyllinglår fra med tomatrisotto
Torsk med chilismør, sukkererter og sprøstekt parmaskinke
Smuldrepai med blåbær
Kalvegryte med spinat
Rosastekt reinsdyrfilet med røde plommer og glasert persillerot
Gulrotkake á la R.O.O.M