ØRRET MED KREMET PAPRIKASAUS OG BROKKOLINI
KYLLING SOUVLAKI MED TZATZIKI OG GRESK SALAT
«OSTEKAKE» MED RØKT LAKS OG REKER
BRESAOLARULLER MED RICOTTAKREM
FISKEGRATENG MED TORSK OG SPINAT
PANNA COTTA MED KOKOS OG MANGOSAUS
SALTIMBOCCA DI POLLO – KYLLING MED HVITVINSJY OG GRØNNE ERTER
OVNSBAKT TORSK MED TOMATPESTO, POTETMOS OG BROKKOLINI
PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS
KALKUN MED CALVADOSSAUS OG EPLESALAT
EPLESALAT MED BACON, TRANEBÆR OG KARAMELLISERTE VALNØTTER
FARGERIKE FISKEPAKKER MED REKER OG URTESMØR
PASTA MED OVNSBAKT BLOMKÅL, CHORIZO OG GRØNNKÅLPESTO
OVNSBAKTE PLOMMER MED HAVREKNAS
SMULDREPAI MED BLÅBÆR OG SITRON
BLT PASTASALAT – MED BACON, TOMATER OG SITRONDRESSING
GRILLSPYD MED SITRONTIMIANOLJE OG LUN POTETSALAT
HARISSAMARINERTE KYLLINGSPYD MED GULROTSALAT OG DIPP
HUMMUS MED TOPPING
LAMMEKJØTTBOLLER MED TOMATSALAT OG MYNTEYOGHURT
MINITERTER MED MASCARPONEKREM OG BRINGEBÆR
KYLLINGSALAT MED QUINOA, GRILLET PAPRIKA OG PARMESANDRESSING
ASPARGES MED CHILIREKER
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED HVITE BØNNER OG PANGRATTATO
SITRONSNURRER MED MELISGLASUR
SKAGENRØRE
LAKSEMOUSSE MED AGURK OG DILL
URTEBAKT ØRRET MED FENNIKELSALAT OG PARMESANPOTETER
PANERT KYLLING MED LUN POTET- OG TOMATSALAT
SITRONKAKE MED RICOTTA
TORSK MED COPPASKINKE, LUN TOMATSALAT OG POTETMOS
SITRONMARINERT KYLLING MED GRESK SALAT OG TZATZIKI
RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT
CACIO E PEPE – SPAGETTI MED PEPPER, OST, SITRON OG PISTASJ
FYLT KYLLING MED TOMAT- OG OLIVENSALAT & GRILLET BROKKOLINI
SITRONKYLLING OG SESAMPOTETER
SITRONKJEKS MED VALMUEFRØ
POTETSUPPE MED PURRELØK, BACON OG CHEDDAR
OVNSBAKT TORSK MED CHORIZO, KIKERTER OG TOMAT
GORO