FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
SELLERIROTSUPPE MED EPLE OG BACON
Fiskesuppe med torsk, tomat og chili
Reinsdyrfilet med eple- og portvinssaus, småløk og ovnsbakte rotgrønnsaker
Røkt laks med pepperrotkrem, eple, selleri og rug
Helstekt svinefilet med eple, sellerirot, balsamicoløk og blåmuggost
Reinsdyrgryte med kantareller og mandelpotetmos
Lammefilet med rotfruktgrateng, smørstekte kantareller og rødvinssaus
Biffsuppe med tomater, nudler og pistou
«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0
Sellerirotsuppe med laksespyd
Sennepsbakt lammefilet med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpurè og rødvinssaus
Shepherds pie med rotfrukter
Reinsdyrfilet med sellerigrateng, smørdampet spinat og viltsaus
Ovnsbakt torsk med lun spinatsalat, sellerirotmos og balsamicosaus
Ovnsbakt torsk med tomat- og olivensalsa
Parmasurret svinefilet med balsamicosjy, ovnsbakte tomater og sellerirotmos
Kyllingform med rotgrønnsaker og rosmarin
Hjortefilet med plommer, glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus
Ovnsbakt torsk med balsamicoløk og sellerirotmos
LASAGNE
Kyllingsuppe med rotgrønnsaker og chili
Dampet laks med vårløksaus og potet- og sellerirotpurè
Timianbakt lårstek av Stangekylling med rotgrønnsaker og tomatsaus
Grønnsakssuppe med bønner og feta
Svinefilet med bakt løk, sellerirotmos og balsamicosaus
Kalvegryte med spinat