Parmasurret kylling med grønnsaker og sitron
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK, RØDVINSAUS OG HASSELBACKPOTETER
Kalvefilet med portvinsaus, lun rødløksmarmelade og ovnsstekte poteter
Ovnsbakt torsk med paprikasmør og blomkålpurè
Helstekt svinefilet med eple, sellerirot, balsamicoløk og blåmuggost
Lammefilet med rotfruktgrateng, smørstekte kantareller og rødvinssaus
Varm potetsalat med tomater, løk og timian
Bacalao
Helstekt sitronkylling med ovnsbakte grønnsaker
Potet- og purresuppe med sprøstekt bacon
Biff med saltbakt løk, parmesangratinerte tomater og rødvinssaus
Laks med perlespelt, spinat, paprika og sitronkrem
Lammecarrè med ratatouille, potettårn og balsamicosaus
Reinsdyrfilet med plommer, glasert persillerot, rødløkskompott og rødvinsaus
Parmesan- og timiankjeks
Hjortefilet med plommer, glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus
Sitronmarinerte kyllingspyd med grillede grønnsaker, fetakrem og basilikumcouscous
Saltbakte poteter
TORSK MED CHORIZOSALSA, ASPARGES OG BLOMKÅLPURÈ
Osso buco med gremolata
Sitruskylling med asparges og timian
Marinerte kyllingspyd med tomatsalsa, grillede grønnsaker og fetakrem
Kylling med parmaskinke, tomatpesto og timianpoteter
Tomatpai
Lammefilet med sennepsbakte poteter og olivensalat