CHILI- OG HVITLØKSMARINERTE KYLLINGSPYD MED PAPRIKA OG SQUASH
WALDORFSALAT
TORSKEFORM MED HARISSAMARINERTE GRØNNSAKER OG PAPRIKASAUS
KREMET FISKESUPPE MED RØD PESTO OG ROTGRØNNSAKER
TOSCANSK GRØNNSAKSUPPE MED BACON
ØLDAMPET PINNEKJØTT MED KÅLROTMOS
FRANSK KYLLINGFORM MED SMÅPOTETER OG ASPARGESBØNNER
LASAGNESUPPE
GRØNNSAKSUPPE MED RØKT SVINEKNOKE
SVINEFILET MED PISTOU OG LUN PAPRIKASALAT
ITALIENSK GRØNNSAKSUPPE MED HVITLØKSKREM
SPANSKE TAPASPOTETER – PATATAS BRAVAS
HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT
BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO
PØLSER OG LUN SALSA MED CHORIZO OG KIKERTER
PAPRIKAGRYTE MED KIKERTER OG CHORIZO
SITRON- OG BASILIKUMKYLLING MED TOMATSALSA OG BLOMKÅLPURÈ
MINESTRONE
SPAGETTI MED SPICY KJØTTBOLLER OG FYLDIG TOMATSAUS
PASTA MED RØD PESTO, KYLLING OG PAPRIKA
BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON
Alt-i-ett gryte med oksekjøtt
«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0
Potetomelett med brokkoli og spekemat