PASTA MED RØD PESTO, KYLLING OG PAPRIKA

2013-10 Pasta med rød pesto, kylling og paprika

Kjappe og enkle pastaretter har reddet mang en travel ettermiddag hos oss, som for eksempel denne pastaretten med kylling, løk, paprika og rød pesto. Til ca. 3 porsjoner trenger du omtrent:

  • 2 kyllingfileter, i biter
  • salt og pepper
  • smør eller olje til steking
  • 1 rødløk, i tynne båter
  • 1 rød paprika, i biter
  • 1 porsjon rød pesto
  • parmesan
  • frisk persille eller andre krydderurter, finhakket
  • 3 porsjoner pasta, tilberedt etter anvisningen på pakken

Lag rød pesto etter oppskriften. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Tips til koking av pasta finner du her.

Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den raskt i smør eller olje, til den er gjennomstekt. Legg kyllingen til side, og fres rødløk og paprika til rødløken er blank og myk.

Bland sammen pasta, rød pesto, kylling og grønnsaker, og bland det hele forsiktig sammen. Strø gjerne over friske krydderurter hvis du har, og server med noen flak parmesan og gjerne godt brød som tilbehør.

Enjoy!


8 Kommentarer

  1. Kristin 17. oktober 2013 at 07:32 #

    Dette blir dagens middag her hos oss:)
    Og den røde pestoen er fantastisk god. Har laget den flere ganger og den forsvinner like fort ved middagsbordet hver gang.
    Ha en flott torsdag!

  2. Shila 17. oktober 2013 at 08:18 #

    Jippi, jeg fant middagen min også. Takk for tipsen!

  3. Hanne 18. oktober 2013 at 10:53 #

    Takk for tipset, denne middagen reddet en travel ettermiddag hos oss. Må innrømme at jeg benyttet meg av et glass ferdiglaget rød pesto av tidsmessige årsaker, men vil teste hjemmelaget neste gang. Det var uansett en veldig god, frisk og lett rett som vil bli en gjenganger hos oss:-)

  4. Hege 21. oktober 2013 at 17:57 #

    Prøvde denne til middag i dag, veldig godt! Kan anbefales på det sterkeste! 🙂

  5. Mette 24. oktober 2013 at 17:28 #

    Hei, denne retten lagde jeg i gaar, og den slo an i hele familien. den röde pestoen er bare nyyydelig!
    Jeg bor i Frankrike og bloggen din gir meg masse inspirasjon. Saerlig goy er det med de norske oppskriftene som jeg serverer mine franske venner 😉
    Dessuten er det lett og navigere paa bloggen din.
    Takk takk takk, Trine

  6. Elin 27. oktober 2013 at 15:37 #

    Dette ble veldig godt! Og virkelig verdt arbeidet (og pengene) å lage pestoen fra bunnen av! 🙂

  7. Unn Iren 4. november 2013 at 19:10 #

    Dette var en utrolig god og lettlaget middag! Tusen takk for oppskriften 🙂

  8. Cathrine Lund 21. november 2013 at 12:23 #

    Laga denne til middag i går, og den ble skikkelig god. Første gang jeg lagde rød pesto – det har jeg hverken smakt eller sett før.
    Spica den opp med redcurrypaste. Takk for veldig inspirerende blogg.

Legg igjen en kommentar