JULEBAKST DU KAN LAGE NÅ OG FRYSE NED
I en hektisk førjulstid er det gull verdt å ha noe av julebaksten klar i fryseren – og like god som nylaget. Med riktig oppbevaring og noen enkle tips kan klassikere som gule bomber, kokosboller, Sarah Bernhardt, nøtteroser, julebrød, lussekatter og annen gjærbakst lages i god tid før jul og fryses ned. Da kan du enkelt imponere med fersk og smakfull hjemmebakst på kakefatet når gjestene kommer, uten å måtte styre med julebakst midt i den travleste julestria. Her får du oppskriftene og tipsene som sikrer perfekt julebakst – rett fra fryseren til julens kaffebord. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
Makroner med gul krem – gule bomber
Kokosboller (skumboller)
Sarah Bernhardt i langpanne
Julebrød med rosiner
Nøtteroser med sjokolade
Julesnurrer med pepperkakefyll
Lussekatter
Adventskrans med krydret fyll
Brownie a la Rudolf
Alle julebakstoppskriftene på bloggen finner du samlet her.
LYKKE TIL MED JULEBAKSTEN!