Grillet baconsurret svinefilet med harissasaus, fargerik couscoussalat og epletzatziki er en fest av smaker og farger. Saftig svinefilet får ekstra smak og sprø tekstur når den surres i bacon og får kose seg på grillen. Den krydrede og aromatiske harissasausen gir et herlig kick, mens den milde og friske epletzatzikien tilfører både sødme og syrlighet. Serveres med en fargerik couscoussalat med grillede grønnsaker, som bringer både krønsj og friskhet til bordet – et deilig sommermåltid du gjerne kan invitere gjester på.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

BACONSURRET SVINEFILET

700-800 g svinefilet (indre- eller ytrefilet)
salt og pepper

HARISSASAUS

5-6 ss søt chilisaus
4 ss soyasaus

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste