
Grillet baconsurret svinefilet med harissasaus, fargerik couscoussalat og epletzatziki er en fest av smaker og farger. Saftig svinefilet får ekstra smak og sprø tekstur når den surres i bacon og får kose seg på grillen. Den krydrede og aromatiske harissasausen gir et herlig kick, mens den milde og friske epletzatzikien tilfører både sødme og syrlighet. Serveres med en fargerik couscoussalat med grillede grønnsaker, som bringer både krønsj og friskhet til bordet – et deilig sommermåltid du gjerne kan invitere gjester på.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
BACONSURRET SVINEFILET
700-800 g | svinefilet (indre- eller ytrefilet) |
salt og pepper |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her