JULEBAKST DU KAN LAGE NÅ OG FRYSE NED
I en hektisk førjulstid er det gull verdt å ha noe av julebaksten klar i fryseren – og like god som nylaget. Med riktig oppbevaring og noen enkle tips kan klassikere som gule bomber, kokosboller, Sarah Bernhardt, nøtteroser, julebrød, lussekatter og annen gjærbakst lages i god tid før jul og fryses ned. Da kan du enkelt imponere med fersk og smakfull hjemmebakst på kakefatet når gjestene kommer, uten å måtte styre med julebakst midt i den travleste julestria. Her får du oppskriftene og tipsene som sikrer perfekt julebakst – rett fra fryseren til julens kaffebord. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
Makroner med gul krem – gule bomber
Kokosboller (skumboller)
Sarah Bernhardt i langpanne
Julebrød med rosiner
Nøtteroser med sjokolade
Julesnurrer med pepperkakefyll
Lussekatter
Adventskrans med krydret fyll
Brownie a la Rudolf
Alle julebakstoppskriftene på bloggen finner du samlet her.
LYKKE TIL MED JULEBAKSTEN!
Jeg har lånt bort boka di om jujebakst. Jeg trodde du hadde oppskrift på fruktkake, men jeg finner den ikke.
Mvh inger Johanne
Nei, jeg har ingen oppskrift på fruktkake, verken på bloggen eller i Trines jul.