JULEBAKST SOM KAN FRYSES

I en hektisk førjulstid er det gull verdt å ha noe av julebaksten klar i fryseren – og like god som nylaget. Med riktig oppbevaring og noen enkle tips kan klassikere som gule bomber, kokosboller, Sarah Bernhardt, nøtteroser, julebrød, lussekatter og annen gjærbakst lages i god tid før jul og fryses ned. Da kan du enkelt imponere med fersk og smakfull hjemmebakst på kakefatet når gjestene kommer, uten å måtte styre med julebakst midt i den travleste julestria. Her får du oppskriftene og tipsene som sikrer perfekt julebakst – rett fra fryseren til julens kaffebord. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

Makroner med gul krem – gule bomber

MAKRONER MED GUL KREM (GULE BOMBER)

Kokosboller (skumboller)

Kokosboller

Sarah Bernhardt i langpanne

Sarah Berhardt i liten langpanne

Julebrød med rosiner

Julebrød med rosiner

Nøtteroser med sjokolade

Nøtteroser med sjokolade

Julesnurrer med pepperkakefyll

Julesnurrer med pepperkakefyll

Lussekatter

Lussekatter

Adventskrans med krydret fyll

Adventskrans med krydret fyll

Brownie a la Rudolf

BROWNIE À LA RUDOLF

 

Alle julebakstoppskriftene på bloggen finner du samlet her.

 

LYKKE TIL MED JULEBAKSTEN!

Skriv ut
  1. Jeg har lånt bort boka di om jujebakst. Jeg trodde du hadde oppskrift på fruktkake, men jeg finner den ikke.
    Mvh inger Johanne

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste