mest pop 2022

Året 2022 går straks inn i historiebøkene og jeg har tatt en titt på statistikken for å se hvilke oppskrifter som har vært de mest populære dette året. Nesten hver eneste uke er det ukens ukemeny som er det mest leste innlegget. Det er med andre ord mange som benytter ukemenyen som utgangspunkt for ukens middagsplan, og det er jo veldig gøy! Men, det er likevel noen oppskrifter som er mer populære enn andre. Her er de 20 oppskriftene som fikk flest “klikk” i år:

 

 1. Kanelsnurrer
 2. Focaccia
 3. Verdens beste fiskesuppe
 4. Lasagne til mafiaen
 5. Oreokake
 6. Vegetarlasagne med spinat og feta
 7. Indisk kyllingsuppe med eple og chili
 8. Ovnsbakt laks med nøttelokk og rød pestosaus
 9. Boeuf Bourguignon
 10. Brokkolisalat med bacon, eple og tranebær
 11. Gulrotkake á la Room
 12. Grove rundstykker
 13. Kjapp chili con carne
 14. Sommerruller med peanøttsaus
 15. Hjemmelaget tomatsuppe
 16. Spagetti carbonara
 17. Verdens beste rosinboller
 18. Thaisuppe med kylling og red curry
 19. Gratinert kylling med paprika, spinat og parmesan
 20. Blomkålsuppe med purre og bacon

 

Flere av oppskriftene er publisert for ganske lenge siden, noe som tyder på at det er flere enn meg som har fått et forhold til dem, og det er jo ekstra gøy. Supper, lasagne og kaker ser ut til å være blant favorittene – men det er også i år kanelsnurrene som stikker av med førsteplassen – en oppskrift jeg publiserte for mer enn 10 år siden! Nykommere på listen er Ovnsbakt laks med nøttelokk og rød pestosaus, Sommerruller med peanøttsaus og Blomkålsuppe med purre og bacon – smakfulle favoritter det også.

mest pop 2022

Har du laget en av disse oppskriftene i løpet av 2022, eller har du kanskje en annen favorittoppskrift som du mener burde være med på listen?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Mange favoritter, gulrot suppe ala Kari er en av dem og den som gjorde at jeg begynte å følge bloggen din for mange år siden.Mener det var når jeg gikk hjemme med elste dattra, som ble 15 i høst.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste