«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0

I dag blir det et hyggelig gjensyn med favorittfiskesuppen som tidligere er blitt publisert her, for snart fire år siden. Dette er en fiskesuppe jeg har laget i «alle» år, og den har vært med på litt av hvert!

Jeg husker spesielt en gang jeg laget den, og det var for 11 år siden – den 11. september 2001. Jeg hadde bestemt meg for å lage noe ekstra godt til min daværende mann og mine to døtre, men istedet ble jeg stående foran tven og se på grusomhetene som skjedde i New York. Maten kom etterhvert på bordet, og jeg husker enda den dystre stemningen rundt bordet, og vi voksne forsøkte etter beste evne å forklare og berolige de to tenåringene som flommet over av spørsmål om hvordan noe slikt kunne skje. Dette er i dag 11 år siden, og mye har skjedd siden den gang. Men favorittfiskesuppen er fortsatt den samme.

Til ca 4 porsjoner (eller som forrett til 6-8) trenger du omtrent:

  • 1 løk, finhakket
  • 1-1,5 dl hvitvin
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g smør
  • 400 g assortert fisk, feks torsk, laks eller steinbit, i terninger ca. 2 x 2 cm
  • 150 g rensede reker
  • 1 gulrot, i staver
  • 1 fennikel, i strimler
  • ca. 200 g sellerirot, i staver
  • 1 liten purre, i strimler
  • 7 dl god fiskekraft
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 2 ss hakket frisk persille
  • salt og nykvernet hvit pepper

Surr løken et par minutter i litt smør, til den blir blank og myk, og tilsett deretter hvitvinen. (Ønsker du litt mer futt i suppen kan du tilsette litt frisk rød chili og hvitløk sammen med løken.) La det surre uten lokk, til vinen er nesten kokt inn.

Skjær opp grønnsakene som angitt ovenfor, slik at du har alt klart. Ha grønnsakene og fiskekraften over i hvitvinsgryta. Kok opp og la koke til grønnsakene er nesten møre. Det tar bare noen minutter.

I en liten kjele gir du fløten et forsiktig oppkok og rører deretter inn smøret (skal ikke koke). Rør fløtesmøret i grønnsaksgryta og tilsett deretter fiskebitene. Synes du suppen er litt tynn kan du eventuelt jevne den med litt maisenna før du tilsetter fisken.

La suppen trekke til fisk og grønnsaker er ferdige, etter ca 3 minutter. Tilsett reker og finhakkede urter mot slutten av trekketiden. Smak til med salt og nykvernet pepper.

Serveres med godt, nybakt brød til – og gjerne med et glass hvitvin.

Enjoy!


, , ,

95 Kommentarer

  1. Kaya 11. september 2012 at 10:39 #

    Nam, denne ser god ut! Et spørsmål ang friske urter. Jeg har egentlig ikke noe egnet sted å ha urter, da jeg ikke har brede nok vinduskarmer eller lignende, og bor i blokk. I tillegg er det jo så mange friske urter som brukes, feks basillikum, gressløk, timian, salvie, persille og koriander er alle hyppig forekommende i matoppskrifter. Har du noen tips om hvordan jeg kan løse problemet? Jeg synes det er litt tullete ressursbruk å kjøpe en hel potte krydderplante bare for å bruke litt, eller bruke hele, og så kaste potten.

    Kaya:)

    • Jon Johannessen 23. februar 2014 at 17:13 #

      Frys ned det du ikke har brukt.

    • Hilde Kjøstvedt 25. mai 2015 at 18:05 #

      Mange urter trenger ikke stå i vinduskarmen, de har det faktisk bedre om de ikke står i direkte sol (basilikum for eksempel) så hvis du har en hylle eller litt plass på kjøkkenbenken går det også fint!

  2. Elin 11. september 2012 at 12:14 #

    Oppskriften ser vidunderlig god ut Trine. Med så mange gode ingredienser skjønner jeg godt at den er din favoritt fiskesuppe.

  3. Rannveig 11. september 2012 at 21:25 #

    Lager du fiskekraft selv? Eller kjøper du? Hvilken type kjøper du i så fall?

    • Francis Solenius 5. april 2013 at 20:23 #

      det kan vel ikke jeg vite… spør Trine!

  4. Trine-Lise Kristensen 12. september 2012 at 21:19 #

    Kjempegod! Jeg fikk en personlig akk vri fordi jeg brukte hummerfond. Suppen ble rødlig, men god. Takk igjen for all inspirasjon. 🙂

  5. Katinkas Kitchen 15. september 2012 at 13:40 #

    Fisksoppa är ju bara så gott, och mer lättlagat än man kan tro. Även om jag brukar föredra den utan grädde ska jag pröva den här – låter god.
    Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

  6. Vero 16. september 2012 at 22:53 #

    Mmm, den var virkelig nydelig! Hadde ikke reker, og brukte laks og sei oppi. Det gjorde seg godt med hvitløk også. Serverte foccacia til. Takk for nok en god oppskrift!

  7. Hege 18. september 2012 at 23:22 #

    Prøvde denne på søndag- den smakte utrolig godt!
    Selv med hvitløk og chilli oppi, spiste ungene en god porsjon hver!
    Denne skal garantert benyttes igjen!

  8. Silje 3. oktober 2012 at 20:25 #

    Denne var helt fantastisk på en ellers grå onsdag! Helt fantastisk!

    • Trine ;) 4. oktober 2012 at 00:36 #

      Ja, dette er en høydare! 🙂

  9. sissel 18. oktober 2012 at 23:56 #

    Denne høstet store lovprisninger i jentegjengen – tok med chili og hvitløk – servert med foccaia og et glass kald Vinho verde.
    Takker for en super blogg 🙂

  10. Astri 6. november 2012 at 12:57 #

    Høres veldig god ut! Kan hvitvin erstattes med noe annet i denne suppen?

    • Trine ;) 6. november 2012 at 20:09 #

      Du kan feks erstatte hvitvinen med 1-1,5 ts hvitvinseddik. 🙂

  11. Maritasola 3. desember 2012 at 08:50 #

    Hei Trine!
    Jeg lurer på hvor du får tak i god kraft? D være seg kylling, fisk og kjøttkraft. Ser du skriver dette i ingrediens lista i blant, men jeg har ikke klart å finne annet enn bittesmå kartonger m redusert kraft fra Jacobs på meny. Disse er jo ekstremt dyre og små. Har du tips til alternativer? Lager du kraft selv?

  12. Bjørn-Olav 10. februar 2013 at 23:57 #

    Kjempeoppskrift! Denne ble testet som bursdagsmiddag idag for meg selv. Droppet chili, men økte volumet med litt mer av alt da jeg skulle ha til 6. Brukte skrei og brosme som ble virkelig bra. Focaccia til var ganske bra, men kanskje et nøttebrød/ olivenbrød er bedre, med godt smør?
    Takk for fin oppskrift 🙂

  13. Liv Randi 15. mars 2013 at 21:09 #

    Har prøvd denne oppskriften i kveld . Nydelig suppe, neste gang skal vi be venner til denne deilige fiskesuppe. Vi hadde urtebrød til, og det smakte nydelig….

  14. Lillan 19. mars 2013 at 18:34 #

    Supergod fiskesuppe! Jeg hadde hverken fiskekraft eller fiskebuljong, men brukte grønnsaksbuljong i stedet – og det ble en ganske så barnevennlig smak 🙂

  15. Siri 21. mai 2013 at 20:01 #

    Hvor mye fiskesuppe beregnes per person? Og kan suppen lages dagen før den skal serveres, og bare tilsette fisken rett før?

    • Merete 28. mai 2014 at 13:07 #

      Hei.

      Tusen, tusen takk for oppskrifter som passer veldig godt sammen med det som finnes i vår families skuffer og skap.

      Fiskesuppen er en favoritt og jeg ønsker å lage den i barnehagen der jeg er styrer.
      Kan jeg bytte ut hvit vin med eplejuice? Har gjort dette med hell i risotto.

  16. Lise 24. juli 2013 at 14:17 #

    Hei,

    Hvilken hvitvin anbefales å drikke til?

    • Trine ;) 27. juli 2013 at 02:09 #

      Ta gjerne med oppskriften og spør på Vinmonopolet. Da får du tips om vin som passer til retten, tilpasset dine egne preferanser. Lykke til!

  17. Anne K 23. oktober 2013 at 11:37 #

    Mmmm denne ser veldig god ut!
    Men lurer som flere andre, hvilken kraft bruker du???
    Går det greit med vanlig fiskebuljong? Eller bør man lage selv, og i tilfelle hvordan?

  18. Merethe 31. desember 2013 at 11:49 #

    Denne suppen var nydelig! Et flott avbrekk i all julematen 🙂

  19. Kathrine Rogn 16. januar 2014 at 11:19 #

    Kun hummersuppe overgår denne her…
    Denne oppskriften har vært familiens fiskesuppe nr.1 siden Kirkens Bymisjons kokebok «Rett fra hjertet» ved Harald Osa introduserte meg for den i 2005. Osa har i tillegg i tomater i strimler i like før servering som får et raskt oppkok, og det er en god vri.

    Jeg har ellers ikke ord for alt du har bidratt med i vårt kjøkken!!! Takk for at du startet å dele og så gøy at det har blitt et levebrød.

    • Trine ;) 18. januar 2014 at 10:19 #

      Takk for hyggelig tilbakemelding! 🙂

  20. Marte 21. januar 2014 at 14:05 #

    Hei! Suppen ser kjempegod ut! Ser at det er en del som lurer på dette, og det gjør jeg også..
    Hvilken fiskekraft bruker du? Og hvor kjøper du denne?? sliter med å finne god kraft i butikkene, tror ikke resultatet vil bli det samme med terninger.

    • Trine ;) 26. januar 2014 at 01:57 #

      Jeg pleier vanligvis å benytte fiskefond på flaske, som blandes ut etter anvisningen på flasken, eller fiskekraft fra Jacobs som kjøpes på boks.

  21. Heine 24. januar 2014 at 18:45 #

    Angående kraft så brukte jeg fiskefond på flaske som man blander/koker ut i vann. Fås i de fleste butikker og er et godt alternativ når man ikke lager kraften selv.

    • Trine ;) 26. januar 2014 at 01:18 #

      Det samme gjør jeg! Takk for at du deler dine erfaringer!

  22. Helene 6. februar 2014 at 19:28 #

    Jeg koker ofte kraft på rekeskallene gir kjempekraft.

  23. Guro 23. februar 2014 at 17:42 #

    Nok en kanongod oppskrift fra bloggen din, dette ble en nydelig søndagsmiddag sammen med hjemmelaget foccacia. 🙂 I helgen har jeg laget kylling i form med chorizo, paprika og sitron, Osso Buco og i dag denne suppen – alt fra bloggen din! Og alt ble kjempegodt! 🙂

    Ser det er mange som spør om kraft – jeg brukte en kartong fiskekraft fra Jacobs (helte hele kartongen i et desilitermål), fylte opp resten av desilitermålet med kokende vann til det ble 7 dl til sammen og puttet oppi en fiskebuljongterning. Funket kjempebra, ble veldig god fiskesmak uten at det ble for mye. 🙂

    Takk for en kjempebra blogg med masse gode oppskrifter! 🙂

  24. Lina 11. mars 2014 at 23:18 #

    Hei! Lagde denne idag, med skrei. Ble veldig god!!! Takk for den gode oppskriften!!!! 🙂

    • Trine ;) 16. mars 2014 at 00:48 #

      Ja, dette er en favoritt!

  25. Ingvild 25. mars 2014 at 17:39 #

    Denne var HELT fantastisk god! Fikk kjøpt fiskekraft hos Ravnkloa i Trondheim, og brukte lyr, steinbit og fersk uer i – pluss store grønlandsreker. Har aldri laget fiskesuppe selv, men dette ble fullklaff ved første forsøk. Tusen takk for alle de gode oppskriftene du deler 🙂

  26. Linda 2. april 2014 at 20:22 #

    En fantastisk fiskesuppe!! Jeg var nesten overrasket over at JEG hadde laget den gode suppen. Med tre barn som ikke liker «klumper», så moste jeg den i blenderen før jeg hadde fløtesmøret og fisken oppi. Det ble supergodt, og ungene måtte innrømme at det var i grunnen godt med fiskesuppe!! 😉

  27. Emma 9. april 2014 at 15:02 #

    Elsker den! Datteren min lagde den i lekse, og den var så god at vi skal invitere noen venner på søndag og spise suppen! Alle i familien ELSKET fiskesuppen, og det skal litt til for jeg har veldig kresene barn. Bra oppskrift. Hele familien er enige om at det er verdens beste fiskesuppe! 🙂 😉

  28. Torill Bille 26. april 2014 at 08:14 #

    God morgen. Selv om jeg har mange oppskrifter på Fiskesuppe, ville jeg gjerne prøve «Verdens beste fiskesuppe» som jeg fant på ditt nettside.

    Jeg serverte den på Påskeaften med et glass hvitvin til.

    Min venninne kommenterte den på denne måte: «Skulle tro at vi var på den fineste restaurant»

    Den var bare helt fantastisk.
    Tusen takk. Lykke til videre.

  29. Anne Kristin Øverby 9. mai 2014 at 10:12 #

    Hei. Jeg skal lage denne suppen til 30 personer. Har laget den tidligere og vet den er kjempegod. Men hvor mye er en liten bit sellerirot?

    • Trine ;) 11. mai 2014 at 14:05 #

      Sånn ca. 200 gram. 🙂

  30. Inger Lello 27. mai 2014 at 11:53 #

    Fiskesuppen er kjempegod! Nå kan lunsjgjestene bare komme.

  31. marianne 31. mai 2014 at 13:13 #

    Jeg laget en tar-det-jeg-har-av-grønnsaker-variant av denne her om dagen. Min 9 år gamle bonussønn med selektiv kresenhet forsynte seg FIRE ganger og ba om oppskriften! Jeg har aldri hørt ham be om oppskrift før. Dette er virkelig verdens beste fiskesuppe 🙂

    • Liv 23. oktober 2016 at 17:57 #

      Herlig 🙂

  32. Kristin 30. juni 2014 at 19:07 #

    Denne ble middag i dag, og hjelpes meg så god den ble!!! Tusen takk for glimrende oppskrift! Det blir ikke siste gang den lages.

  33. Maryann Solhaug 8. juli 2014 at 21:44 #

    Nyyydelig suppe. Hadde ikke reker, men verdens beste torsk fra Vesterålen og laks. Denne skal garantert lages fler ggr og da med gjester til bords 🙂
    Som vin til kan Chardonnay anbefales !!

  34. Elona Zakariassen 24. august 2014 at 20:35 #

    Hei!
    Jeg serverte denne suppen i besøk i dag til et par og tjue gjester. Byttet ut rekene med scampi og kamskjell og hadde i chilli som du anbefalte. Den slo virkelig an hos alle fra 1 til 86 år. Pannen var så godt som bunnskrapt etter både to og tre forsyninger hos gjestene. Støtter fullt ut at dette er Verdens beste fiskesuppe:-)

  35. Siw 1. september 2014 at 11:45 #

    Hei!
    Veldig lyst til å prøve denne suppen i et familieselskap til ca 20 pers, kan jeg da bare gange opp hele oppskriften med 5??? Hvor mye chilli og hvitløk må jeg ha til en slik porsjon??:-)
    Takk:-)

  36. Trond 8. november 2014 at 18:33 #

    Hei Trine og alle dere andre fiskenytere 🙂 .

    Trines fiskesuppe oppskrift ser helt fortreffelig ut, den er ganske lik min egen.
    Når det gjelder fiskesuppe er det stor forskjell på smak og behag, men utgangspunktet til Trine er en meget god start.
    Vær endelig forsiktig med kvitløk og chili (smak dere frem, og husk skrap ut frøene i chilien).
    I morgen skal jeg servere fiskesuppe av laks til forrett og lammelår til hovedrett.
    PS. når dere er hos fiskehandleren spør etter fiske avskjær og hoder, det blir det god fiskekraft av og er muligens gratis.
    God helg og bone apetite 🙂

  37. Maren Kallhovd 22. november 2014 at 12:06 #

    Hei Trine! Jeg lagde suppen i går. Den ble kjempe god. Jeg brukte laks og blåskjell og det ble min nye favoritt! I tillegg er den enda bedre dagen derpå!

  38. Elisabeth 17. januar 2015 at 13:37 #

    Helt nydelig suppe! Den beste fiskesuppa vi har lagd. Er utrolig glad i oppskriftene dine, og skal teste enda en suppe i dag; sellerirotsuppe med chorizo og chiliolje – med egenkomponerte hvitløksmufifins ved siden av. Gleder meg. Akkurat kjøpt boka di, og den vil nok bli godt brukt!!

    Takk for mange gode oppskrifter (som er lette å forstå).

  39. Berit 23. januar 2015 at 20:30 #

    Dette var virkelig verdens beste fiskesuppe – lagde denne i dag sammen med min gode venninne – tusen takk for en uforglemmelig opplevelse

  40. Elena 25. januar 2015 at 11:13 #

    Beste fiskesuppe æ noensinne smakt. Tusen takk fra meg. Mannen min bukker 🙂

  41. Astrid 12. februar 2015 at 09:15 #

    Spennende oppskrift, denne må testes i helgen! Ett lite spm. Går det an å kutte ut løken, evt. bytte den ut med noe annet om man skal servere den til en som ammer…?

  42. Astrid 12. februar 2015 at 12:02 #

    Denne ser nydelig ut, må prøves i helgen! Jeg lurer bare på om man kan droppe eller erstatte løken med noe annet dersom man skal servere suppen til en som ammer..?

  43. susanne 13. februar 2015 at 22:01 #

    Lyder som en dejlig opskrift , lidt irriterende at man skal printe alle sider ud for at få den på Print , sidder stadig og venter på den første side ;(((((

    • Trine ;) 14. februar 2015 at 00:08 #

      Har du prøvd å klikke på «printknappen» helt nederst i oppskriften? Der kan du også velge bort bildene og innledningen, og få skrevet ut selve oppskriften på 1-2 sider.

  44. Gunnar 16. februar 2015 at 23:05 #

    Fantastic! Takk

  45. Bjørg 2. april 2015 at 23:36 #

    Fantastisk suppe!! Eg bruka å koke kraft av rekeskallet

  46. kathrine 7. april 2015 at 13:38 #

    Hei, denne er bare fantastisk. Alltid vellykket! Som fiskekraft har jeg brukt den vanlige terningen du får i alle butikker eller krafta fra Vesterålens fiskeboller. Torsk og snøkrabbe er favoritt. Takk for gode oppskrifter!

  47. Synnøve 8. april 2015 at 10:12 #

    Jeg forspiste meg på denne suppa i går! Nam! Skal jammen ha restene til både lunsj og middag i dag. Så utrolig goood!!!! Har du forsøkt å fryse denne suppa? Merker jeg er avhengig allerede:)

  48. Astrid 26. mai 2015 at 15:35 #

    Skal lage fiskesuppe i dag, har kjøpt fiske fond på glass. Kan ikke se hvor mye jeg skal ha av det til kraft?? 1dl…2 dl??? Ser det skal være 7 dl kraft, men hvor mye fiske fond?

  49. Linn 31. mai 2015 at 22:51 #

    Tusen takk for en utrolig god oppskrift, denne er allerede blitt en STOR favoritt!! Er så glad i matbloggen, gir så mye inspirasjon!

    Gleder meg til den nye kokeboken kommer!

  50. Ragnhild 2. juni 2015 at 12:30 #

    Hei Trine!

    Jeg har laget denne suppen et par ganger, og den har blitt kjempegod på smak. Men fløte og smør skiller seg.. Skal det være sånn? Eller har du noen tips til hvordan jeg kan unngå dette?

  51. Christel 4. juni 2015 at 07:42 #

    Kjempegod 🙂

  52. Sissel 9. juli 2015 at 22:19 #

    Nydelig fiskesuppe :-).
    Har laget den flere ganger nå. Siste gang med ekstra chili og hvitløk så den ble god, men passelig sterk – aldeles nyyyydelig 🙂

    • Helge M Kristoffersen 27. juli 2015 at 08:06 #

      Akkurat; chili og hvitløk må med i oppskriften.

  53. Anne Helene Jonassen 6. august 2015 at 15:52 #

    Hei ! Takk for alle de flotte oppskriftene både på nett og i bok. Lurer på hva jeg gjør feil, når fløte og smør deler seg og det gule smøret liksom blir liggende på toppen av suppen.Jeg brukte fiskebuljong som kraft.Har lagd denne suppen to ganger og det samme skjedde også i dag.

    • Øivind 27. oktober 2015 at 08:57 #

      Det skiller seg fordi du koker det opp etterpå tenker jeg, det står i oppskriften; ‘skal ikke koke’. Og etter du tar smør og fløte oppi gryta, så skal det hele bare trekke (ikke koke) i noen minutter 🙂

  54. May-Brith Døssland 14. august 2015 at 08:06 #

    Hei
    Jeg skal lage denne fiskesuppen til mange personer i morgen. Hvis jeg lager for mye, kan jeg fryse ned resten av fiskesuppen etterpå?

    Mvh. May-Brith

  55. unge steen 2. oktober 2015 at 22:48 #

    Dette var en god fiskesuppe😊 jeg brukte pastinakk i tillegg. Kraft laget jeg av rekeskallet, løk, gulrot, hvitløk, pastinakk, selerirot.
    takk for god blogg😉

  56. Øivind 27. oktober 2015 at 08:59 #

    Knallgodt! Til og med de som ‘ikke liker fisk’ spiser denne! Takk for god oppskrift 🙂

  57. Marianne 28. oktober 2015 at 18:52 #

    Kan man lage denne uten løk? Dvs. hvordan kan man da koke inn vinen? Tåler ikke løk :/

  58. Marianne Ruud 22. november 2015 at 21:30 #

    Kan selve suppen lages dagen før, slik at det kun gjenstår oppvarming og ilegg av fisk og skalldyr før servering?

  59. Mari 7. desember 2015 at 12:57 #

    Hei Trine! Ser dette er en gammel bloggpost, så det er ikke sikkert du er aktiv her lenger? Jeg fant den via google. Jeg lurer på om de friske urtene kan byttes ut med samme typer bare i krydderform? Hvilken mengde bør man bruke av hver da? Regner med det vil være en god del mindre, 1-2ts? Her bor vi så langt ute i periferien at butikken ikke selger friske urter nemlig 😉

  60. Margrete Strømsvåg 10. januar 2016 at 22:18 #

    Hei!
    Hva betyr at ‘vinen er nesten kokt inn’? Man koker alkoholen ut av vinen ja? Mtp at hvis denne er en suksess, så sier jeg adios til toro’s fiskesuppe, og jeg ønsker ikke akkurat at barna skal bli fulle av fiskesuppen ;p

  61. Anita Moving 20. januar 2016 at 23:19 #

    Jeg skal servere fiskesuppe som hovedrett. Hva kan jeg ha til forrett og dessert?

  62. Trine K 21. januar 2016 at 18:38 #

    Fru Karlsen
    Prøvde ut din oppskrift. Byttet ut vin med hjemmelaget eplesider.
    Noe av det beste jeg har smakt.

    • Trine ;) 21. januar 2016 at 18:55 #

      Så hyggelig å høre! 🙂

  63. Hege Karin Rødfjell 22. januar 2016 at 20:14 #

    Den var himmelsk god!!! Tusen takk for oppskriften!

  64. Kine S 2. februar 2016 at 16:59 #

    Kjempe god oppskrift men vet du hvor mange kcal PR 100 gram?:-)

  65. Erik N. ;-) 17. mars 2016 at 18:42 #

    Herlig oppskrift !!!
    Fantastisk godt !!!

    Det fungerte også bra med å tilsette litt sitrongress («lemongras paste»)

  66. Marit 22. mai 2016 at 21:42 #

    Helt super oppskrift!! Igjen! Blir aldri skuffet når leg lager noe fra denne bloggen 😀

  67. Kristin S 11. juni 2016 at 21:31 #

    Ja det er ikke første gangen jeg lager denne deilige fiskesuppa! Med reker i går blir det nydelig kraft av skallet og nydelig suppe i dag! Koker ikke opp fløten med smør, men bruker matfløte. Uansett nydelig! Det blir alltid litt interne variasjoner fra gang til gang, som i dag med litt chilli og hvitløk, som du også anbefaler! Mmmmmmm og lager alltid minst dobbel oppskrift, da er det rester som er super en dag man har litt mindre tid til middagsmekking!

  68. ellen helseth 30. juli 2016 at 09:54 #

    Hei! Oppskriften er identisk med den Moi har brukt i mange år. Suppen blir god!

  69. Rune 6. august 2016 at 22:05 #

    En ting å si : kjempegodt!

  70. André Vindedal 29. september 2016 at 17:55 #

    Prøvde denne i dag med litt chili. Brukte fiskerestar frå middagen mandag. Fantastisk god. Seksåringen har aldri gitt meg så mykje skryt for noko før 😁 Eg brukte eit par teskeier kvitvinseddik. Takk for god mat.

  71. Magne Hansen 16. oktober 2016 at 02:09 #

    Takk for oppskriften, fikk mye skryt for fiskesuppen. Kokte kraft på rekeskallet og brukte litt chili og hvitløk.

  72. Thomas Næss 21. desember 2016 at 15:54 #

    Fantastisk god suppe! Lager denne hver gang jeg skal ha en kraftfull forrett.

  73. Nina Matre 13. januar 2017 at 11:49 #

    Når du skal lage fiskesuppe til 40 personer må du da gange alle ingrediensene med 10?

  74. Ine 18. januar 2017 at 13:36 #

    Kan denne fiskesuppa lages dagen før, med vin, buljong og kjapt oppkok med grønnsakene – og så tilsette fisk rett før servering?

  75. Mattis falch 21. januar 2017 at 17:48 #

    Hmmm. God suppe men jeg måtte ta ut halvparten av grønnsakene og spe suppa da det ble alt for mye grønnsaker da jeg fulgte oppskriften. Det var emrett og slett ikke nokk væske. Mye av grønnsakene lå bare på toppen.

  76. Line 22. januar 2017 at 12:05 #

    Skal lage denne til en person med skalldyr allergi. Kan jeg erstatte rekene med noe, eller holder det bare å droppe de? 😊

    • Trine ;) 22. januar 2017 at 15:00 #

      Du kan fint droppe rekene, og evt. erstatte dem med litt mer fisk.

  77. Anne Mari 21. april 2017 at 18:46 #

    Dette er virkelig verdens beste fiskesuppe. Har spist den idag igjen og er stappmett. Takk for god oppskrift som brukes jevnlig.

Legg igjen en kommentar