LASAGNE TIL MAFIAEN

LasagneFamiliemiddager er ikke det den en gang var. Eller det er kanskje mere korrekt å si at familien er ikke det den en gang var. Den eser ut i alle retninger. Jeg begynte med to døtre, som etterhvert fikk hver sin mann. Disse forholdene har hittil resultert i et «stebarnebarn» og ett barnebarn, og jammen kommer det to barnebarn til i sommer. To små prinsesser er nemlig ventet med få dagers mellomrom i juni! Hvis vi summerer dette, inkludert min mann og attpåklatten Mathias, er vi pr dd 9 til bords (snart 11). Dette stiller noen utfordringer ift familiemiddagene og det er for eksempel slutt på treretters middager hvor alle får servert opplagt mat. Nå går det i supper, gryter og ovnsretter, hvor alle må forsyne seg selv. I alle fall når vi alle er samlet.

Det er livat hjemme hos oss når hele mafiaen er samlet. Søstrene Virvelvind er kjent for sine taleferdigheter og legger slett ikke bånd på seg når de er samlet. Når lillebror også har fått nytt fly fra storesøster og svoger som lyder som en middels stor flyplass, og Markus på 18 måneder skal skremme oss alle med «Bjørnen sover», er det ikke mulig å tenke en klar tanke. Men det gjør ikke noe, for det er akkurat slik jeg vil ha det! Når grytene kommer på bordet dempes lydnivået noe og det kommer en og annen godlyd her og der, et glass veltes, noen lurer på hvor brødet har tatt veien og lillebror vil aller helst sitte under bordet. Jaja, sånn er det hos oss rett som det er, som for eksempel da jeg serverte lasagne til mafiaen sist helg. Lasagne er fin mat å servere til mange, og kan forberedes på forhånd. Til 8 trenger du omtrent:

Kjøttfyllet
1 kg karbonadedeig
200 g bacon, i terninger
2 løk, i terninger
3 gulrøtter, i terninger
1 rød paprika, i biter
ca. 250 g sellerirot, i terninger
2 stilker stangselleri, i biter
1 kinesisk hvitløk, finhakket
2-3 bokser hermetiske tomater
1-2 dl rødvin
ca 2 ss kalvefond
1 dl vann
friske eller tørkede krydderurter
salt og pepper

Bèchamelsaus
7 dl H-melk, oppvarmet mot kokepunktet
6 ss smør
4 ss hvetemel
ca 1/4 ts salt

pastaplater
parmesan, revet

Stek baconet og legg til side. Stek opp karbonadedeigen i 2 eller 3 omganger og legg til side. Fres løk, gulrot, selleri, stangselleri, hvitløk og paprika på middels varme til grønnsakene er myke og blanke. Del opp i flere omganger (eller stek i flere gryter/panner) slik at det ikke blir for fullt i gryta di. Ha grønnsakene, baconet, den stekte karbonadedeigen, tomatene og krydderet i en stor gryte og la det småkoke til mesteparten av væsken er fordampet. Tilsett rødvin, vann og kalvefond (kan erstattes med annen kjøtt- eller grønnsaksfond, eventuelt en buljongterning – smak deg frem). La sausen småkoke ca 30 minutter, og tilsett eventuelt mere vin eller vann dersom væsken fordamper. Smak til med salt, pepper og ytterligere med krydderurter underveis.

LasagneMot slutten av koketiden lager du Bèchamelsausen: Smelt smøret i en gryte på lav varme, tilsett mel og rør godt sammen. La blandingen koke i ca 2 minutter, uten at den tar farge. Ta gryten vekk fra kokeplaten. Øs ca en øse av den varme melken oppi gryten og rør raskt. Gjenta dette, men du kan øke på med litt mere melk av gangen etterhvert som smør- og melblandingen blir jevn. Når sausen er jevn kan du sette gryten tilbake på platen på lav varme. Smak til med salt og la den koke et par minutter under omrøring.

Smør to ildfaste former og fordel kjøttsaus, pastaplater, Bèchamelsaus og revet parmesan lagvis i denne rekkefølgen. Du kan selv velge om du vil avslutte med et lag kjøttsaus eller Bèchamelsaus. Strø over et ekstra lag med revet parmesan, og stek ved 200 grader i ca 30-35 minutter. La lasagnen hvile 5-10 minutter før servering. Serveres med en grønn salat og godt brød, for eksempel eltefritt brød.

Enjoy!

(Ellers ligger det an til at jeg runder 1 million lesere i løpet av dagen. Hurra!)


, ,

76 Kommentarer

 1. Morten Båtbukt 23. februar 2011 at 12:23 #

  Trine, ikke bare ser maten du lager strålende ut, men slike familieniddager høres jo helt fantastisk ut. Jeg elsker å spise store smaksmenyer i restauranter med kreative, faglig superbe kokker (høydepunktet så langt var Per Se i oktober), men de store familiemåltidene er alltid best. Jeg ser en serie som heter Blue Bloods (enkel underholdning), og der har de alltid en scene med et stort familiemåltid. Dette er min favorittscene. Kombinasjonen mat og familie eller mat og venner der alle deler og prater fritt overgår hvilken som helst restaurant. Hvilket nok også er mye av årsaken til suksessen til Ad Hoc. Boken er forresten å anbefale om du ikke allerede har den.

  Ble en lang kommentar dette, men jeg vil avslutte med at jeg virkelig liker denne bloggen. Fortsett det gode arbeidet!

 2. Emilie Maria 23. februar 2011 at 15:26 #

  Haha. Det er som om jeg skulle sagt det selv, mamma 🙂 Og den lasagnen var himmelsk god! Kjøttdeig smakte tilogmed godt for en gravid kvinne som ikke har orket verken stekeosen eller smaken/konsistensen i flere måneder 🙂 Maten smaker alltid godt på ditt bord! Gleder meg allerede til neste mafiamåltid, også får Ken og jeg får gruble på om vi skal utvide flyplassen til Mathias, hihi 🙂

 3. Veronika 23. februar 2011 at 15:31 #

  Gratulerer så mye med en million lesere! Den lasagnen så god ut. Jeg prøvde kyllinglasagne igår, og det ble kjempegodt! Du burde prøve det 🙂

  • Trine 23. februar 2011 at 21:00 #

   Det har jeg prøvd, godt det også! 😉

 4. Iris 23. februar 2011 at 22:08 #

  Dette var virkelig en morsom intro til innlegget! Lasagne har alltid vært en av favorittrettene mine, og jeg har laget det ganske mange ganger. Dog uten bacon, gulrot, selleri, paprika… Gleder meg å se bechamelsausen er på plass, blir liksom ikke ordentlig lasagne uten.

 5. Marit, Familiemat 24. februar 2011 at 20:43 #

  Hei, Trine, jeg er ofte innom bloggen din. Hver gang finner jeg supre oppskrifter og fantastiske bilder. Tenkte bare du skulle få vite det:) Takk for inspirasjon!

  • Trine 24. februar 2011 at 20:47 #

   Takk for hyggelig tilbakemelding! 😉

 6. Eline 8. mars 2011 at 10:42 #

  Hei!
  Tenkte jeg skulle prøve meg på denne tilsynelatende deilige lasagnen, men lurer på om den er stor nok til å lages i langpanne, eller om jeg bør ha to ildfaste former? evt hvor stor bør de være? Skal lage middag til 8 stk 🙂 takk for fin blogg!

  • Trine 9. mars 2011 at 08:37 #

   Du kan fint lage lasagne etter denne oppskriften i en form, men jeg tror nok at den største langpannen i stekovnen vil bli for stor, og lasagnen veldig flat…

 7. Matglad 17. mars 2011 at 21:05 #

  Hei! Er så glad for at jeg ramla over bloggen din. Masse god inspirasjon til å prøve mere nytt i hverdagen:)
  Tror du det går greit å lage lasagnen kvelden i forveien, eller bør jeg helst lage den samme dag? Tenkte å prøve denne oppskriften til helga. Vi blir 4-5 voksne, og 6 små barn. Tror du det vil bli nok mat?

  • Trine 17. mars 2011 at 21:17 #

   Takk for hyggelig tilbakemelding! Du kan fint lagen den kvelden i forveien, men det er mulig at du må steke den noe lengre, siden den jo vil være kald når du setter den i ovnen. Vi var 6 voksne og 1 barn, og da spiste alle godt. Vanskelig for meg å svare om det er nok til dere, vil jo også komme an på hvor mye de 6 barna spiser… Lykke til!

 8. Silje 11. mai 2011 at 16:04 #

  Hei,
  Liker siden din veldig godt og det er god hjelp for en som meg som ikke er så flink å eksperimentere på egen hånd 😉 Skal lage denne lasagnen og lurer på når baconen skal tilsettes? Takk 🙂 Hilsen Silje

  • Trine 11. mai 2011 at 17:36 #

   Baconet skal tilsettes sammen med bla den ferdigstekte karbonadedeigen. Lykke til! 😉

 9. Gry Mørch Pettersen 29. desember 2011 at 16:26 #

  Hei Trine 🙂 Føyer meg i rekker av tilhengere!! Når matoppfinnsomheten stopper opp, finner jeg alltid noe her 🙂 Denne oppskriften skal prøves! Jeg pleier å lage hjemmelaget Lasagne, og jeg pleier å ha en «liten dasj» kanel i kjøttsausen (ca 1 kryddermål til 600 gr) , og det smaker fantastisk!! Ungene mine rynket på nesa da de først fikk høre det, men nå vil de ikke ha det på noen annen måte 🙂

 10. Hilde 7. januar 2012 at 23:24 #

  Hei Trine,

  Aller først vil jeg gratulere deg med prisen Årets Matgleder 🙂 det var fullt fortjent! I dag har jeg lagd lasagnen din, og den var bare så kjempegod, så her i huset blir det nok ikke noe mer Toro lasagne! Tusen takk for ny inspirasjon til matlaging:)

  • Trine ;) 8. januar 2012 at 02:08 #

   Takk for det, Hilde! Hyggelig at oppskriftene mine slår an i nabolaget også! 🙂

 11. Hilde 28. januar 2012 at 16:05 #

  Fantastisk god lasagne, den har vi laget flere ganger. Topp blogg!

 12. Christian 25. februar 2012 at 22:59 #

  Kjempegod! keep up the good work! 😉

 13. Anne-Kariin 26. februar 2012 at 18:38 #

  Denne hadde vi i uken som gikk, like utrolig god som det øvrige jeg har laget av dine oppskrifter. Dumpet tilfeldigvis over din blogg og her skal jeg garantert bli værende da jeg nå har noe nytt til middag hver eneste dag. Tusen takk for at du deler dine oppskrifter 🙂

 14. Siri 1. mars 2012 at 16:13 #

  Jeg laget denne til 15, og den ble svært godt mottatt! Vi serverte lasagnen med en gresk salat komponert av min greske onkel, og smakene sendte oss til himmels! Det tok sin tid å hakke opp og steke når det var til så mange, så neste gang hiver jeg nok alle grønnsakene i matmølla. Den skal definitivt prøves igjen og igjen!

 15. Solveig 11. mars 2012 at 20:50 #

  Hei Trine! Jeg lurer på om du har noen anbefalinger mht. hvilken vin som er bra å bruke i lasagne. Hilsen Solveig

 16. Ann Kristin 7. juli 2012 at 23:10 #

  Da har jeg laget lasagnen, den ble kjempegod! Kommer til å bruke dan oppskrifta neste gang også, helt klart!
  Nå står fire eltefrie brød på benken til i morra, Lagde det for første gang for fire dager siden. For første gang superfornøyd med baksten, så saftige brød har jeg aldri fått til. Og, til og med i dag var det saftig og godt. 🙂
  Takk for at du deler med oss!!

 17. Elisabeth Torp 18. oktober 2012 at 23:00 #

  Hei Trine.
  Laget lasagnen din i dag og jeg må bare si at det ble en vinner for både store og små. Herlig med masse deilige rotgrønnsaker også.
  Takk for en fin blogg og masse gode oppskrifter.
  Nevnte deg i bloggen min med link til oppskriften. 🙂

 18. Maria 23. november 2012 at 20:37 #

  Jeg har alltid sverget til Toro-lasagne, for jeg syns den har vært best. Jeg har prøvd hjemmelaget lasagne før, og har alltid synes Toro sin var bedre. Men det var før jeg prøvde denne. Jeg er frelst! Aldri mer Toro etter denne. Denne var skikkelig god!! Jeg tror jeg har spist den nesten 1 gang i uken etter jeg lagde den første gangen, SÅ god er den. Når jeg tenker på hva jeg vil ha til middag, har jeg nesten alltid lyst på denne lasagnen. Kjempegod!! 😀

  • Trine ;) 23. november 2012 at 21:41 #

   Så bra at mafialasagnen falt i smak!

 19. Nina 18. april 2013 at 19:29 #

  Hei!

  Denne oppskriften så veldig god ut!

  Skulle gjerne servert den til en middag med kollegaer etter jobb. Det står at den kan tilberedes på forhånd. Kan den forberedes på morgenen og stekes på ettermiddag/kveld? Eller er det bedre å steke den på morgenen (evt dagen før), og varme den opp før servering?

  Takk for svar, og for inspirerende matblogg!

  Nina

  • Trine ;) 18. april 2013 at 22:12 #

   Jeg er usikker på hvordan lasagnen blir dersom du feks tilbereder den på morgenen og steker på ettermiddagen. Jeg frykter at Bèchamelsausen skal samle seg nederst i formen (men mulig dette ikke er noe problem). Jeg tror jeg heller vi anbefale deg å lage ferdig fyll og saus (feks kvelden før) og oppbevare det i kjøleskapet, for så å «montere» det sammen før du skal steke den. Varm sausen forsiktig opp slik at den blir flytende igjen (eventuelt kan du lage sausen rett før du skal montere sammen lasagnen).

   Det er mulig du kan steke den halvveis ferdig kvelden før/på morgenen, men det har jeg heller ikke prøvd.

   Lykke til!

 20. Jeanette 18. april 2013 at 23:28 #

  Hei Trine! Fantastisk blogg du har!!:) Tenkte å prøve lasagnen(r) til 18stk på lørdag! Kan jeg lage de klar til steking dagen før tror du?.. Kan jo evt lage bechamelsaus og kjøttsaus fredag og så varme det opp før jeg har det i formene og steker det lørdag-hvis du tror det er bedre?.. Takk for svar hvis du har tid og rekker det!:)

  • Trine ;) 19. april 2013 at 00:03 #

   Hvis du sjekker kommentaren over, så har jeg svart på det samme spørsmålet for et par timer siden. Lykke til! 🙂

 21. Marie 30. mai 2013 at 16:41 #

  Hei. Jeg lurte på om jeg kan fryse lasagnen? Og om det går er det best å steke den først?

 22. Isabelle 8. oktober 2013 at 22:07 #

  Denne var overraskende enkel å lage, har grudd meg skikkelig for å lage lasagne- men takket være god forklaring var dette lett:-) Jeg lagde også denne glutenfri. Lasagne platene byttet ut med glutenfrie. Og hvit sausen byttet jeg ut melet, med semper mix. Ble kjempe godt!

 23. Edit 19. oktober 2013 at 17:11 #

  Digg oppskrift! Bruker denne som grunnoppskrift – blir knall godt hver gang! 🙂

 24. Anne Marit L 7. desember 2013 at 11:40 #

  Hei, og takk for flott blogg. Den er mitt førstevalg når jeg skal fornye meg. Jeg må bare si at jeg ofte lager lasagne ferdig både tidlig på dagen og dagen før jeg skal servere den. Den blir alltid tatt veldig godt imot. Har også frosset den halvstekt med godt resultat.

 25. Maylen 14. desember 2013 at 13:40 #

  Dine oppskrifter svikter aldri. Dette var en helt fantastisk lasagne!!!

 26. Christel 7. april 2014 at 07:02 #

  Kanongod! 😀

 27. Bente 11. april 2014 at 17:42 #

  Hei,
  Takk for super blogg. Skal lasagneplatene kokes på forhånd?

  • Trine ;) 11. april 2014 at 21:04 #

   Nei.

 28. Bente 11. april 2014 at 23:21 #

  Hei,
  takk for flott blogg! Skal lasagneplatene kokes først?

 29. Monica 15. april 2014 at 13:54 #

  Har laget denne lasagnen flere ganger, like vellykket hver gang. Takk for at du deler dine oppskrifter. Jeg blir veldig inspirert av bloggen din 🙂

 30. GBe 4. mai 2014 at 16:56 #

  Hei, det ble ikke tur i finværet i dag. Laget din fantastiske lasagne til middag og «grytebrødet» som tilbehør. Lenge siden jeg har høstet så mye ros for middagen!
  Tusen takk for gode oppskrifter

 31. Marte 15. mai 2014 at 13:16 #

  Kan man lage dagen før?

  • Trine ;) 15. mai 2014 at 15:04 #

   Det går fint. Lykke til! 🙂

 32. Maria 27. mai 2014 at 16:00 #

  Hei. Hvor mye er en bit sellerirot. Har aldri brukt det før.

 33. Silje 30. mai 2014 at 00:36 #

  Vil bare gi en kommentar til dere over her som lurer på om lasagnen kan ordnes klar på forhånd. Jeg har både spist den med en gang, gjort den klar (inkl montering) dagen før og deretter stekt lasagnen, fryst den ustekt for deretter å tine den i kjøleskap og steke den. Alt av dette fungerer fint og gir nydelig lasagne 🙂 hurra for trines matblogg! Vi har brukt bloggen i 3 år og har gått fra å lage nesten bare halvfabrikata til nesten bare hjemmelaget 🙂 takk takk!

 34. Linn 2. oktober 2014 at 21:52 #

  Hei Trine!
  Når jeg lager lasagne sliter jeg ofte med at pastaplatene ikke blir helt gjennomkokt, de blir på en måte litt harde og seige å tygge. Burde jeg legge platene i bløt i kaldt vann før jeg monterer lasagnen? Eller burde jeg ha mer væske i kjøttsausen? Eller burde jeg lage litt ekstra bechamelsaus slik at det blir mer væske for pastaplatene å trekke til seg og koke i?

  Jeg er forresten student og setter stor pris på bloggen din! Bruker matlaging som avslapping fra lesesalen, så en stor takk til deg:)

 35. Lisa 17. oktober 2014 at 09:24 #

  Hei Trine.

  Hvor store ildfaste former bruker du til denne oppskriften?

 36. Cecilie 26. oktober 2014 at 13:42 #

  Takk for masse herlige oppskrifter og inspirasjon. Er ofte innom men glemmer å kommentere. Vel fortjent som årets matblogg også. Dette er søndagsmiddagen vår idag! //C.

 37. Marit 21. januar 2015 at 10:56 #

  Hei! Hvor mye er en bot sellerirot? Har ingen erfaring med den rota 🙂

 38. Mary Kristin 14. april 2015 at 20:28 #

  Denne lasagnen fikk jeg servert i middag hos min kusine og var den beste jeg har smakt. Til og med min datter som er skikkelig små spist ville ha mer av den! 🙂 Så denne skal jeg lage.

 39. Kristina 18. april 2015 at 13:32 #

  Prønde denne i går, halverte (ish) oppskriften og la chili, cayennepepper, chilipulver og grytebønner. Den beste lasagnen jeg har smakt på lenge!!
  Tusen takk for inspirasjon og oppskrifter 😀

 40. Mette 20. august 2015 at 17:33 #

  Hei
  Har du laget lasagne med mornay saus tidligere? Det er kjempegodt…..

 41. Trine 19. oktober 2015 at 00:20 #

  Kjempegod oppskrift, flott med alle grønnsakene, tilsatte chilie i tillegg. Takk for super blogg som jeg bruker ofte.

 42. Francesco 11. februar 2016 at 00:37 #

  Kjære Trine, jeg leser at du bruker ordet «mafia» ganske ofte når du presenterer italiensk mat. Ser også at på din bok «Trines mat» har en hel kapittel fått tittelen: Når mafia kommer på besøk. Jeg er en italiener og i mange tiår har jeg sett tusenvis av uskyldige ofrer av mafias sine brutale handlinger. Vi snakker om bomber, kidnapping, barn som ble smeltet i syret og mennesker som eksploderte mens de var på toget på vei til jobb.
  Jeg sliter veldig å se hvor morsom (og kreativ?) din assosiasjon mellom italiensk mat og mafia egentlig er.
  Vil bare si at dine oppskrifter er fantastiske, mens denne mafia-greie er både respektløst og trist. #italyismorethanmafiaandpasta

 43. Britt 19. april 2016 at 10:03 #

  Hei:) jeg vokste opp som eldst av 7 søsken, og «bare oss» var gjerne 23 stykker til middag. Nå har vi 4 barn og 5 barnebarn, og bare oss er 15 stk. Jeg har laget lasagnen flere ganger til stor jubel for både store og små. I mine syforeninger (hvor vi ikke syr, men lager god mat), sier vi at «vi bruker en oppskrift fra Trine, for da vet vi at det blir alltd bra».

 44. Kristin 20. april 2016 at 14:59 #

  Hei! Ca hvor mange pastaplater passer oppskriften til? Eller spiller det ingen rolle? Tenker å lage denne snart, høres veeeeldig god ut… 😀

 45. Lilia 1. mai 2016 at 17:41 #

  veldig god lasange (y). Jeg lagte i går, sløyfet bacon og salleristang, men ble et godt resultat.

 46. Marion 8. mai 2016 at 22:36 #

  Hei.
  Er det noe jeg kam erstatte rødvinen med?

 47. Viviann 20. juni 2016 at 08:36 #

  Hadde familieselskap på Fjellhamar i går hvor jeg serverte lasagnen din.
  Den kresne 13-åringens kommentar var; «Mamma, sånn må du lage hver gang vi skal ha lasagne». Han ble lang i maska da han hørte hvor mange skumle grønnsaker han hadde spist. 11-åringen syns det var stilig at hun hadde spist rødvin.

  • Trine ;) 20. juni 2016 at 09:42 #

   Så gøy å høre! Denne lasagnen smaker spesielt godt på Fjellhamar 😉

 48. gutt 13. juli 2016 at 18:24 #

  hei Trine! maten var kjempe god. hilsen gutt 10 år

 49. Kristin 7. september 2016 at 13:19 #

  Den så fantastisk god ut!
  Jeg har vanligvis brukt denne oppskriften: http://www.castellocheese.com/nb-no/oppskrifter/lasagne/ men kommer til å prøve din neste gang!

 50. Kine 10. oktober 2016 at 08:28 #

  Hei,
  Kan man lage formen klar kvelden i forveien, sette den i kjøpeskapet og så steke dagen etterpå? Vi skal ha middagsgjester rett etter jobb (og vil gjerne servere denne), så jeg rekker ikke så mye mer enn stekingen samme dagen:)

  • Trine ;) 10. oktober 2016 at 08:53 #

   Det går fint! Mulig du må steke den litt lengre. 🙂

 51. Vivian 26. desember 2016 at 22:21 #

  Denne så god ut☺ skal det være parnesanost og ikke vanlig rivost? Hvor mye parmesanost trengs til denne oppskriften?

  • Trine ;) 26. desember 2016 at 22:35 #

   Det er en smaksak og litt avhengig av hvor mye vi har tilgjengelig (bruker ofte «osteskalker»), men jeg vil tro vi bruker mellom 100 og 150 gram? Lykke til!

 52. Kari 4. mars 2017 at 18:18 #

  Jeg elsker og lage mat. Når venner spør hva som er min favoritt rett som jeg virkelig føler jeg mester (og imponerer) er det denne jeg føler jeg treffer alles hjerter. Tror jeg har laget den 50 ganger. Løve it.

 53. Inez 19. april 2017 at 15:02 #

  Veldig god! Du har utrolig mange gode oppskrifter!!

 54. Berit Eikevik 22. april 2017 at 17:53 #

  Denne oppskriften er helt fantastisk. Skikkelig favoritt. Til hverdags og fest

 55. camilla 1. august 2017 at 21:19 #

  Hei =)

  Kan jeg erstatte rødvinen med noe annet?
  Håper på raskt svar da jeg tenkte å servere denne i morgen:)

 56. Siv-Randi Johannessen 8. september 2017 at 23:00 #

  Hei Trine😊

  Takk for super oppskrift! Hvor mange pastaplater går i denne?

  Mvh Siv-Randi

 57. Benthe M Tandstad 22. september 2017 at 21:19 #

  Kjempe god Lasange 😘
  Den ble på middagsmenyen til mitt 50 års selskap.
  Jeg lagde lasangen om til 50 porsjoner
  Det var mange flotte og koselige kommentarer til den 😘
  Du har veldig mange gode og veldig god beskrivelse på dine oppskrifter.
  Og flotte bilder 🌹

 58. Inger 23. september 2017 at 13:36 #

  Hei 🙂 har lenge tenkt at jeg skulle prøve denne, nå er det på tide. Bare lurer på hvilke krydderurter du bruker?

 59. Inger L 23. september 2017 at 15:32 #

  Hei 🙂
  Hvilke krydderurter bruker du?

 60. Hilde 26. september 2017 at 20:07 #

  Hei! Jeg lurer også på hvilke krydderurter du anbefaler! 😁 har lyst til å prøve den i morgen!

 61. bjørn forsnes 9. oktober 2017 at 23:48 #

  Du må prøve lasagne med fersk båndspagetti, ikke disse tunge platene

Tilbaketråkk/Pingbacks

 1. Kylling- og olivenlasagne med konfiserte tomater | TRINEs MATblogg - 24. februar 2012

  […] er ypperlig mat når en er mange til bords, og havner ofte på bordet når mafiaen samles, som feks denne varianten. Med to svigersønner og en mann som gjerne forsyner seg to og tre ganger må jeg lage […]

Legg igjen en kommentar