Imponér med gyoza! Gyoza er japanske dumplings som er utrolig gode på smak. Det som skiller gyoza fra andre dumplings er at de først stekes og deretter dampes, slik at de blir sprø på den ene siden og myke ellers. Gyoza er slett ikke vanskelig eller tidkrevende å lage, og du trenger ikke noe spesielt utstyr - du steker og damper dem i stekepannen. Gyozapapir finner du i frysedisken i asiatiske butikker og (muligens) velassorterte dagligvareforretninger.
Mine gyoza fylles denne gangen med en smakfull farse av svinekjøtt, vårløk og deilige krydder - og dyppes i en dipsaus med litt futt i. Prøv det du også!
Ingredienser
GYOZA
| 400 g | kjøttdeig av svin |
| 4 | vårløk (den grønne delen), finhakket |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her