SOMMERSALAT MED KYLLING, NEKTARINER, JORDBÆR & COUSCOUS
THAISALAT MED CHILIKYLLING OG PEANØTTDRESSING
REKER SAGANAKI – TOMATBAKTE REKER MED FETA
LAMMEKJØTTBOLLER MED TOMATSALAT OG MYNTEYOGHURT
SPINAT- OG FETARULLER MED SPICY HONNINGDIPP
CURRY MED GULROT, EPLE OG BROKKOLINI
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED HVITE BØNNER OG PANGRATTATO
SHAKSHUKA MED PAPRIKA OG BØNNER
KJAPP PASTA BOLOGNESE
KYLLING MED TOMAT, OLIVEN OG FENNIKELSALAT
KYLLING TERIYAKI MED BROKKOLINI
GRØNNSAKSCURRY MED CASHEWNØTTER
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
KALKUN MED APPELSINSAUS OG SØTPOTETSALAT
RØD CURRY MED TORSK, KOKOSMELK OG PAPRIKA
BIFF MED TOMATSMØR & BAKT POTET
CASHEWKYLLING
KYLLING I SPICY APPELSINSAUS
SPAGETTI MED CHORIZO, PAPRIKA OG OLIVEN
GRILLET SVINEFILET MED CHILISMØR OG MAISSALAT
BACONMARMELADE
FYLT KYLLING MED TOMAT- OG OLIVENSALAT & GRILLET BROKKOLINI
HAMBURGER MED BACONMARMELADE OG BLÅMUGGOST
CHILIMARINERTE VILLREKER MED PAPRIKA OG KORIANDER
BIBIMBAP – KOREANSK «PYTT-I-PANNE»
GULROTSUPPE MED RØDE LINSER OG INGEFÆR
SITRONKYLLING OG SESAMPOTETER
OVNSBAKT TORSK MED CHORIZO, KIKERTER OG TOMAT
CHILI CON CARNE
KYLLING KORMA & TOMATSALAT MED CASHEWNØTTER
RESTERAMEN MED KALKUN OG SOYAMARINERT EGG
OVNSBAKT TORSK MED TOMATSALSA OG SPINATPOTETER
FRANSK KYLLINGFORM MED SMÅPOTETER OG ASPARGESBØNNER
LASAGNESUPPE
HOISINMARINERT SVIN MED KNUST AGURKSALAT OG GULROTSALAT
TORSK MED BACON, ERTER OG SITRONSAUS
TACOSUPPE MED KJØTTDEIG OG TORTILLACHIPS
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
OVNSBAKT PASTA «CARBONARA»
BIFF MED BéARNAISESMØR OG BAKT POTET