Pepperrotkrem

En ny sommerfavoritt, som passer godt til både grillet kjøtt og fisk. Finn frem:

  • 2 dl creme fraiche
  • 1-2 ss revet pepperrot (smak deg frem)
  • 1-2 ss sitronsaft
  • salt
  • gressløk, snittet

Bland sammen ingrediensene til sausen. Smak til med pepperrot og sitronsaft. Får du ikke tak i fersk pepperrot kan du benytte pepperrot på tube (som du finner i fruktdisken).

Nyyyt!


3 Kommentarer

  1. Elisabeth 11. august 2012 at 13:28 #

    Takk for oppskrift. Jeg har en pepperrot ute i en potte her som jeg har lurt litt på hva jeg skal lage noe med. Pepperrot er jo kjempeenkelt å dyrke selv, men jeg har ikke helt peiling på hva jeg skal gjøre med min. :p Denne må prøves ut.

    • Trine ;) 16. august 2012 at 00:42 #

      Lykke til! :)

  2. Trine L 16. august 2012 at 13:47 #

    Om du vil ha litt smak på potetstappen så passer pepperroten godt der :-)

Legg igjen en kommentar