En ny sommerfavoritt, som passer godt til både grillet kjøtt og fisk. Finn frem:

Annonse

Ingredienser

2 dl creme fraiche
1-2 ss pepperrot , revet (smak deg frem)
1-2 ss sitronsaft
salt
gressløk , snittet

SLIK GJØR DU

 

Bland sammen ingrediensene til sausen. Smak til med pepperrot og sitronsaft. Får du ikke tak i fersk pepperrot kan du benytte pepperrot på tube (som du finner i fruktdisken).

Nyyyt!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Takk for oppskrift. Jeg har en pepperrot ute i en potte her som jeg har lurt litt på hva jeg skal lage noe med. Pepperrot er jo kjempeenkelt å dyrke selv, men jeg har ikke helt peiling på hva jeg skal gjøre med min. :p Denne må prøves ut.

Legg igjen en kommentar til Liv Zachariassen Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.