En ny sommerfavoritt, som passer godt til både grillet kjøtt og fisk. Finn frem:

Ingredienser

2 dl creme fraiche
1-2 ss pepperrot , revet (smak deg frem)
1-2 ss sitronsaft
salt
gressløk , snittet

SLIK GJØR DU

 

Bland sammen ingrediensene til sausen. Smak til med pepperrot og sitronsaft. Får du ikke tak i fersk pepperrot kan du benytte pepperrot på tube (som du finner i fruktdisken).

Nyyyt!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Takk for oppskrift. Jeg har en pepperrot ute i en potte her som jeg har lurt litt på hva jeg skal lage noe med. Pepperrot er jo kjempeenkelt å dyrke selv, men jeg har ikke helt peiling på hva jeg skal gjøre med min. :p Denne må prøves ut.

  2. Takk Trine! Du redder meg gang på gang!
    Dine oppskrifter kan man også ha tillit til.Det blir godt.

Legg igjen en kommentar til Elisabeth Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste