KRYDRET GULROTKAKE MED SITRONKREM
REINSDYRWRAPS MED TERYIAKISAUS
LUN THAISALAT MED SVINEKJØTT – LAAB MOO
VIETNAMESISK NUDELSALAT MED SVINEKJØTTBOLLER OG NUOC CHAM
ASIATISK KYLLINGSALAT MED MANGO, SPISSKÅL OG PEANØTTDRESSING
PANNA COTTA MED KOKOS OG MANGOSAUS
KUNG PAO-KYLLING
RØD LINSESUPPE MED CHORIZO, GULROT OG PAPRIKA
ASIATISK RIBBE MED GLAZE OG RÅKOSTSALAT (OG BAO BUNS)
KANELBOLLER MED EPLE OG ROSINER
EPLEKAKE MED SMULDRELOKK OG SALT KARAMELL
SJOKOLADECOOKIES MED SMIL OG FLAKSALT
OVNSBAKTE PLOMMER MED HAVREKNAS
SMULDREPAI MED BLÅBÆR OG SITRON
KYLLING TERIYAKI MED BROKKOLINI
GRØNNSAKSCURRY MED CASHEWNØTTER
OSTEKAKE MED NISSELUER
SJOKOLADECOOKIES MED HVIT SJOKOLADE
RØD CURRY MED TORSK, KOKOSMELK OG PAPRIKA
SPRØ TRØNDERPIKER MED EPLESIRUP
SPICY KJØTTBOLLER OG EN FARGERIK NUDELSALAT
HVETESTANG MED EPLE OG KANEL
HAVREKJEKS MED BLÅBÆR OG SITRON
HJEMMELAGET GRANOLA MED BLÅBÆR
BACONMARMELADE
HAMBURGER MED BACONMARMELADE OG BLÅMUGGOST
KLADDKAKE MED ESPRESSOKREM
BIBIMBAP – KOREANSK «PYTT-I-PANNE»
FISKEKAKER MED THAISALAT & SPICY CHILIDRESSING
HAVREKJEKS MED SJOKOLADE OG APPELSIN
KYLLING KORMA & TOMATSALAT MED CASHEWNØTTER
RESTERAMEN MED KALKUN OG SOYAMARINERT EGG
BROWNIE à LA RUDOLF
JULESNURRER
GULROTKAKE MED OSTEKREM OG BLÅBÆR
KJAPP RAMEN MED KYLLING OG SOYAMARINERT EGG
FARGERIK SALAT MED ANDECONFIT
GRØNN KYLLINGCURRY MED SPINAT
ADVENTSKRANS MED KRYDRET FYLL
PÆREPAI MED KARAMELL