KJØTTGRYTE MED HVITE BØNNER, TOMAT OG GULROT
MUHAMMARA – PAPRIKADIPP
KYLLING MED TOMAT, OLIVEN OG FENNIKELSALAT
SPAGETTI MED TOMATSAUS
SALAT MED PARMASKINKE OG BALSAMICOGLASERTE PLOMMER
BRØDPUDDING MED BACON, SPINAT OG FETA
PASTASKJELL MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATSAUS
PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)
RUSTIKK PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG BRESAOLA
PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO
FRANSK LØKSUPPE
EGG I BACON
BLINGSER MED SPEKEMAT OG GODT TILBEHØR
KREMET JORDSKOKKSUPPE MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE
PAPRIKA- OG TOMATSUPPE
BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON
LAKSESMØRBRØD MED AGURK, REDDIKER OG KAPERS
GRILLET ASPARGES MED SITRONSMØR OG SPEKESKINKE
Kyllingform med paprika og tomat
Ovnsbakte rødbeter med chèvrekrem, valnøtter og balsamicovinaigrette