17. MAI-MENY MED ASPARGES, KALVEFILET OG HVIT SJOKOLADEMOUSSE
Har du middagsmenyen til 17. mai klar? Hvis ikke så kan jeg anbefale denne smaksrike menyen med grillet asparges med baconsmuler og urtepesto til forrett, kalvefilet med en smakfull parmesankrem, ruccula- og fennikelsalat og ovnsbakte tomater til hovedrett – og med en deilig hvit sjokolademousse med bringebærcoulis og friske bringebær til dessert. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med grillet asparges med baconsmuler, parmesan og urtepesto.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett velger jeg kalvefilet med en smakfull parmesankrem, ruccula- og fennikelsalat og ovnsbakte tomater.
Hvis du ikke får tak i kalvefilet så anbefaler jeg deg å teste ut denne oppskriften isteden – grillet ytrefilet av storfe med chilismør og en deilig jordbær- og tomatsalat.
Bak gjerne en blomsterfocaccia som tilbehør til forretten og hovedretten.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med hvit sjokolademousse med bringebærcoulis og friske bringebær og bjørnebær.
PS. Menyen smaker godt på andre dager enn 17. mai også. Hva med å teste den ut på sommerfesten?
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Alle 17. mai-menyene finner du samlet her. Sjekk gjerne også ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintipsene på bloggen finner du samlet her.