17 mai meny 2023

Har du middagsmenyen til 17. mai klar? Hvis ikke så kan jeg anbefale denne smaksrike menyen med grillet asparges med baconsmuler og urtepesto til forrett, kalvefilet med en smakfull parmesankrem, ruccula- og fennikelsalat og ovnsbakte tomater til hovedrett – og med en deilig hvit sjokolademousse med bringebærcoulis og friske bringebær til dessert. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med grillet asparges med baconsmuler, parmesan og urtepesto.

Grillet asparges med urtepesto og baconsmuler

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg kalvefilet med en smakfull parmesankrem, ruccula- og fennikelsalat og ovnsbakte tomater.

Kalvefilet med parmesankrem

Hvis du ikke får tak i kalvefilet så anbefaler jeg deg å teste ut denne oppskriften isteden – grillet ytrefilet av storfe med chilismør og en deilig jordbær- og tomatsalat.

YTREFILET MED CHILISMØR OG JORDBÆR- OG TOMATSALAT

Bak gjerne en blomsterfocaccia som tilbehør til forretten og hovedretten.

Focaccia med blomsterdekor

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med hvit sjokolademousse med bringebærcoulis og friske bringebær og bjørnebær.

 

Hvit sjokolademousse med bringebær

PS. Menyen smaker godt på andre dager enn 17. mai også. Hva med å teste den ut på sommerfesten?

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene under kategorien «meny«. Du finner også flere oppskrifter til 17 mai samlet her. Vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste