Mest populære 2020

 

Året 2020 går straks inn i historiebøkene og jeg har tatt et lite dykk i statistikken for å se hvilke oppskrifter som har vært de mest populære dette spesielle året, hvor jeg vil tro de fleste har tilbragt litt mere tid på kjøkkenet enn de vanligvis gjør. Her er de 15 oppskriftene som fikk flest “klikk” i 2020:

 1. Kanelsnurrer
 2. Brokkolisalat
 3. Focaccia
 4. Verdens beste fiskesuppe
 5. Grove rundstykker
 6. Vegetarlasagne med spinat og feta
 7. Oreokake
 8. Lasagne til mafiaen
 9. Indisk kyllingsuppe med eple og chili
 10. Spagetti carbonara
 11. Tomatsuppe
 12. Saftig sjokoladekake med sjokoladesmørkrem
 13. Gratinert kylling med paprika, spinat og parmesan
 14. Knekkebrød
 15. Blomkålsuppe med purre og sprøstekt bacon

 

På toppen troner kanelsnurrene med 381 792 «klikk», og det er ikke det minste overraskende for på sosiale medier har det vært utrolig mange som har bakt kanelsnurrer, og spesielt etter 12. mars. Tenk, dersom alle som klikket på oppskriften faktisk har bakt kanelsnurrer (24 stk) etter denne oppskriften – det hadde blitt mer enn 9,1 millioner kanelsnurrer til sammen, bare i 2020 (og da her jeg ikke tatt med alle som har laget oppskriften fra de to første bøkene mine)! Det er helt vilt å tenke på! Og enda villere er det dersom jeg ser tilbake til april 2012, da oppskriften ble publisert, for hvis jeg tar det samme regnestykket da så har denne oppskriften generert mer enn 20 millioner kanelboller! Vel, jeg tok litt av her, men det kan vel neppe være noen overdrivelse at det uansett er snakk om ganske mange kanelsnurrer!

 

På andreplass ligger brokkolisalaten, og det er neppe noen overraskelse. Bloggen fikk nemlig en en aldri så lite oppsving i juli da de fleste av oss ferierte i Norge og grillet mer enn aldri før.

 

Kanelsnurrene og flere av oppskriftene på «topplisten» er publisert for ganske lenge siden, noe som tyder på at det er flere enn meg som har fått et forhold til disse oppskriftene, og det er jo ekstra gøy. Det er også fint å se en og annen «nykommer», som for eksempel gratinert kylling som på kort tid har blitt manges favoritt.

Mest populære oppskrifter 2017

Gjærbakst, supper, lasagne og kaker ser ut til å være blant favorittene, men hver eneste uke er det ukens ukemeny som er det mest leste innlegget. Det er med andre ord mange som benytter ukemenyen som utgangspunkt for ukens middagsplan, og det er jo veldig bra! Den første ukemenyen ble publisert høsten 2010, og siden den gang har jeg publisert en ukemeny hver eneste søndag, 52 uker i året. Det blir mer enn 520 ukemenyer det, hver med 9 oppskrifter – 7 middagsoppskrifter, 1 dessert og 1 bakeoppskrift! Det hadde vært gøy å «leke» litt med tallene her også, men skal spare dere for det. 🙂

 

Har du bakt kanelsnurrer etter denne oppskriften eller laget noen av rettene på listen? Hva er din favorittoppskrift fra bloggen?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Kanelsnurrene er vår absolutte favoritt og er blitt bakt mange ganger de siste årene. Det var først når jeg oppdaget bloggen din at jeg ‘knekte’ koden på gjærbakst og det er det mange rundt meg som setter stor pris på 🙂

 2. Tusen takk for at du har lagd en kokebok for barn. Jeg har blitt veldig glad i å bake. Og det er veldig mange fine oppskrifter.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste