INDISK KYLLINGSUPPE (VIDEO)

En ny video er publisert, og det er av en av de mest populære oppskriftene på bloggen, nemlig indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. Dette er en smakfull suppe som passer like godt til hverdags som til fest. Oppskriften finner du HER.

Ta gjerne også en titt på de øvrige matvideoene på matkanalen min, du finner dem samlet HER. Ønsker du å bli varslet straks jeg publiserer en video kan du klikke på «abonner» i høyre hjørne (det er gratis). 


, , , , ,

5 Kommentarer

 1. Charlotte Vaage 18. januar 2017 at 17:17 #

  Hei! Siden jeg omtrent bare har teflon kasseroller lurer jeg på om du har noen forslag til hvordan jeg skal beskytte de hvis jeg hadde brukt stavmikser. Har en stavmikser av mertal så er derfor et problem når jeg skal lage supper. Vet du om det eventuelt finnes noe plastik/silikon beskytter for å sette på stavmikseren? Elsker foresten denne suppen!

 2. Kristin Flikkeid 23. februar 2017 at 20:23 #

  Hei, denne har jeg laget flere ganger med hell, men jeg lurer på om hvor mye jeg skal bruke når jeg bruker Jacobs kyllingkraft. Den må jo/vel blandes ut med vann, eller?

  • Trine ;) 24. februar 2017 at 09:58 #

   Jacobs kraft er ganske konsentrert og må derfor blandes ut med litt vann. Du må nesten smake deg frem til du får ønsket styrke.

 3. Ruth Marthinsen 25. april 2017 at 22:46 #

  Ser herlig ut! Kan denne fryses? Kan din gulrotsuppe med ingefær fryses?

 4. Marie 21. juni 2017 at 11:20 #

  Hei! Har du noen oppskrifter på indonesisk mat? 🙂

Legg igjen en kommentar