En ny video er publisert, og det er av en av de mest populære oppskriftene på bloggen, nemlig indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. Dette er en smakfull suppe som passer like godt til hverdags som til fest. Oppskriften finner du HER.

Ta gjerne også en titt på de øvrige matvideoene på matkanalen min, du finner dem samlet HER. Ønsker du å bli varslet straks jeg publiserer en video kan du klikke på “abonner” i høyre hjørne (det er gratis). 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei! Siden jeg omtrent bare har teflon kasseroller lurer jeg på om du har noen forslag til hvordan jeg skal beskytte de hvis jeg hadde brukt stavmikser. Har en stavmikser av mertal så er derfor et problem når jeg skal lage supper. Vet du om det eventuelt finnes noe plastik/silikon beskytter for å sette på stavmikseren? Elsker foresten denne suppen!

 2. Jeg får ikke opp selve oppskriftene uten å eventuelt måtte printe dem ut, og det er vel ikke meningen at vi må gjøre med alle oppskrifter.
  Det står så fint om hvor lang tid det tar, hvor mange porsjoner det er etc. Men hvor står oppskriften?
  På videoen kommer den opp, men det går for fort til å huske.
  Oppskriften det gjelder nå er Indisk kyllingsuppe medingefær og eple.

 3. Hei Trine,

  Jeg elsker denne retten! Skal snart ha middags besøk og ønsker og ønsker å servere en 3-retters. Har du noen ideer til hvilke retter om passer sammen med denne suppen? Ønsker suppen helst som hovedrett med Foaccia til. Takk for hjelpen!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste