THAISUPPE MED KYLLING OG RED CURRY

IMG_4413

Denne deilige suppen har jeg lenge gledet meg til å dele med dere. Jeg kjenner dere nemlig såpass godt nå at jeg vet hva som slår ekstra godt an. Denne suppen har alt dere liker, den er god på smak, inneholder deilige næringsrike grønnsaker, saftige kyllingbiter, er kjapp og enkel å lage – og ikke minst er den et syn for øyet. Med andre ord, en ny hverdagsfavoritt som du gjerne kan invitere til fest på. Til ca. 3 porsjoner trenger du:

  • 3 kyllingfileter, i strimler
  • nøytral olje
  • 2-3 sjalottløk, i tynne ringer
  • 2 hvitløkfedd, finhakket
  • 1 rød paprika, i strimler
  • 1 liten gulrot, i tynne staver
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • ca. 6 ts thai red curry (eller etter smak!)
  • 4 dl kokosmelk
  • 2,5 dl kyllingkraft (eventuelt buljong/utblandet fond)
  • ca. 1 ts sukker
  • ca. 1 ts. fishsauce
  • ca. 1 1/2 ts thai soyasaus
  • en neve aspargesbønner, delt i to
  • frisk koriander eller thaibasilikum, grovt hakket
  • jasminris eller nudler som tilbehør, tilberedt etter anvisningen på pakken

IMG_4263

Kutt opp alle ingrediensene som nevnt over, slik at du har det meste klart før du setter i gang.

Stek kyllingen raskt i litt nøytral olje, og legg til side (den skal ikke være gjennomstekt).

Chicken red curryFres sjalottløk, paprika, gulrøtter og etter hvert hvitløken i litt olje, til løken er blank og myk. Legg grønnsakene til side.

Ha ca. 1 ts olje i gryten og tilsett currypastaen. La currypastaen frese i oljen i ca. 30 sekunder, og tilsett deretter revet ingefær, kokosmelk og kyllingkraft. Tilsett også grønnsakene og gi det hele et oppkok. Smak til med sukker, fishsauce og soyasaus, og la suppen putre på middels varme i ca. 10 minutter.

Tilsett aspargesbønnene mot slutten av koketiden. Tilsett deretter kyllingbitene og la dem trekke med ca. 3 minutter, til de er gjennomkokt.

Gi retten et dryss av grovt hakket koriander eller thaibasilikum rett før servering. Serveres med jasminris eller nudler.

TIPS

  • Vær oppmerksom på at currypastaer har ulik styrke, så det kan være lurt å ikke tilsette alt på en gang hvis du ikke er kjent med styrken fra før. Jeg benyttet (Santa Maria) thai red curry i denne suppen. Jeg benytter alltid strøken måleskje i mine oppskrifter.
  • Bruk gjerne det du har tilgjengelig av grønnsaker, og erstatt gjerne aspargesbønnene med brokkoli, sukkererter og/eller squash.
  • Kokosmelken kan eventuelt erstattes med matfløte.

Thai chicken red curry

Velbekomme!


, , ,

107 Kommentarer

  1. katrine 25. april 2014 at 16:15 #

    naaam, nam! gjett om denne skal prøves! 🙂 i skrivende stund venter jeg på at de fantastiske hamburgerbrødene dine skal bli ferdige <3 gleder meg :)) ha en fin fin dag 🙂

  2. Arooj 25. april 2014 at 17:58 #

    Denne suppen er himmelsk god!

  3. Veronica Solheim 25. april 2014 at 18:50 #

    Hei!
    Denne gleder jeg meg til å prøve! Elsker thaimat og karri er favoritt.
    Har du prøvd gryten med den lette varianten av kokosmelk,og vet du om denne tåler koking?

  4. Marianne 25. april 2014 at 22:14 #

    Kjempe god supe, enkel å rask å lage! D e bare å glede seg..

  5. Inger 26. april 2014 at 19:25 #

    Suppen må prøves en dag! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt suppeskjeene?

    • Trine ;) 26. april 2014 at 23:18 #

      Husker ikke helt hvor skjeene er kjøpt, men tror det er på Til Bords. Uansett er de mest for stylingen sin del på dette bildet, er ellers mest egnet til ris og fingermat. 🙂

      • Jon Oskar 3. juli 2016 at 18:16 #

        Godt du sa det og ikke jeg (for stylingen). Det er helt umulig å faktisk bruke disse til å spise med, syns jeg da. 🙂 Men de er litt småkule, og de produseres bl.a av Figgjo porselensfabrikk.

  6. Marita 26. april 2014 at 20:55 #

    Åh! Denne gleder jeg meg veldig til å lage!! 😀

  7. Anne-Kariin 27. april 2014 at 08:50 #

    Hei, denne må jeg prøve. Min mann spiser ikke mat som inneholder vanlig karri, men rød pleier å gå godt. Har imidlertid et heller «dumt» spm.: Du skriver at du serverer nudler til, vil det si at du spiser nudler i en skål ved siden av suppen?

    • Trine ;) 27. april 2014 at 09:39 #

      Jeg pleier å spise nudler/ris oppi suppen, men det er selvsagt opp til hver enkelt. 🙂

  8. Torunn 27. april 2014 at 18:20 #

    Denne matbloggen er fantastisk. Thai-suppa var nydelig! Takk for alle de gode oppskriftene du deler

  9. Monica 27. april 2014 at 18:45 #

    Lagde den til middag i dag, og den ble knallgod! Tenker at den passer godt med scampi også 🙂

  10. Sissel 30. april 2014 at 09:59 #

    Nydeleg suppe:) Hvis du skal laga fleire porsjonar…fem-seks,kor masse meir ca.tek du i da?

    • Hans W. Mørch 12. oktober 2016 at 11:10 #

      Skal du ha til seks ganger du med to

  11. Nina 30. april 2014 at 19:17 #

    Fantastisk god, tok meg rett tilbake til fantastiske Thailand 🙂

  12. Anne 1. mai 2014 at 15:20 #

    Fantastisk god suppe. Ikke minst allergivennlig. Tusen takk for oppskriften 🙂

  13. Malin 1. mai 2014 at 15:41 #

    Løp Meny og Rema rundt for å finne alle oppskriftene men denne skulle prøves! Gleder meg til å smake på resultatet senere i dag 🙂

  14. Siw 2. mai 2014 at 10:59 #

    Kan man bruke sitrongress også i denne oppskriften?

  15. Britt Frøyseth 3. mai 2014 at 12:11 #

    Denne må prøves . For en flott matblogg du har .i går hadde vi fransk lammegryte .Den var fantastisk god

  16. Kine 5. mai 2014 at 17:33 #

    Hei.

    Takker for nydelig blogg, bruker den støtt å stadig.
    Kan man bytte ut red curry med green curry? Tilsvarende oppskrift og mengder etc.

    Hilsen Kine

  17. Anne 5. mai 2014 at 21:15 #

    Tusen takk – denne gjorde en helt vanlig mandag kveld til en liten lykkestund <3

  18. Anne 5. mai 2014 at 21:16 #

    En helt vanlig mandag ble til en liten lykkestund – suppen ble supergod <3

  19. Bente 9. mai 2014 at 10:20 #

    Nydelig suppe! Takk for nok en super oppskrift 🙂

  20. Jenny Tønnessen 11. mai 2014 at 21:35 #

    Denne var knallgod. Hele familien likte den. Du har masse gode middagsretter som er allergivennlige. Denne er fri for gluten, egg og melk. Du kan jo opprette en kategori som heter f.eks glutenfri og legge noen av oppskriftene under der etterhvert som du blir oppmerksom på det. Mange allergikere/matintolerante hadde blitt glad da.

  21. Jeanette 12. mai 2014 at 20:12 #

    Denne suppen smakte innmari godt! Passet perfekt til litt innekos en mandagskveld! Tusen takk for mye god inspirasjon i matveien 🙂

  22. Karine 24. mai 2014 at 08:32 #

    Åssen nuddler bruker du til? Gleder meg og prøve denne suppen, ser så god ut;)

  23. Hanne 27. mai 2014 at 20:04 #

    Fantastisk god suppe! Føyer seg inn i rekken av uendelig mange herlige retter fra bloggen din! Jeg er helt hekta og prøver stadig ut flere oppskrifter. Fikk selvsagt boken din i gave til jul og nyter også å bla i den! Takk for at du bidrar og inspirerer til kokkekunst som jeg tror alle kan få til:)

  24. Mathilde 24. juni 2014 at 16:29 #

    Lagde nettop denne suppen til middag, og den ble bare SÅ god, og i tillegg var den superenkel å lage! Denne står nok på menyen her i huset flere ganger i sommer!

  25. Anne 24. juni 2014 at 19:35 #

    Har akkurat laget og spist denne suppen. Den var helt nydelig

  26. Hanna 28. juni 2014 at 17:58 #

    Hei! Er det virkelig en hel ingefær som skal oppi? Hilsen nybegynner

    • Trine ;) 29. juni 2014 at 01:30 #

      Nei, hvis du leser oppskriften ser du at det skal være 1 ts revet ingefær.

  27. Kristin 29. juni 2014 at 10:53 #

    Hei,

    Hvor mye lime skal oppi?
    Bilde av den,men står ikke hvor mye i oppskrifta:)

    • Trine ;) 29. juni 2014 at 11:00 #

      Jeg tror faktisk ikke jeg benyttet lime i denne oppskriften, men du kan fint smake den til med litt. Ja, den er med på bildet, men det hender av og til at jeg ikke benytter alle ingrediensene (eller legger til andre) når jeg smaker meg frem til oppskriften. 🙂

      • Kristin 29. juni 2014 at 12:51 #

        Supert,tusen takk for kjapt svar!bloggen din er fantastisk!!:)

  28. Håvard 29. juni 2014 at 12:16 #

    God suppe!
    Jeg ser bildet med ingredienser har med en lime, men finner den ikke igjen i oppskrifta. Skulle den ha vært med den også, eller ble den med på bildet ved en glipp? 🙂

    – Håvard

    • Trine ;) 29. juni 2014 at 13:43 #

      Se svar på kommentaren over 🙂

  29. Christine 30. juni 2014 at 18:10 #

    Denne var skikkelig god, som så mange andre av rettene dine. Tusen takk for nok en fantastisk middag 🙂

  30. Hildegun 7. juli 2014 at 00:10 #

    Denne skal prøves ut i morgen 🙂

  31. Berit 7. august 2014 at 07:19 #

    Kjempegod:-)

  32. Jannicke 21. august 2014 at 12:40 #

    Utrolig god suppe. Beste thaisauppen jeg har smakt var hos Bangkok på St. Hanshaugen i Oslo. Denne var like god. 1000 takk!!!!!

    • Trine ;) 24. august 2014 at 23:43 #

      Takk for det! 🙂

  33. hanne hjørnevik 30. august 2014 at 19:07 #

    Må nok en gang takke for en fantastisk rett!

  34. Hette 22. september 2014 at 09:19 #

    Jeg måtte selvfølgelig prøve denne og den var UTROLIG god!! Skal lage den igjen i dag faktisk 🙂 Jeg lagde den med ris, og loff med smør ved siden av siden jeg lagde den litt for sterk 🙂

  35. Anita 4. oktober 2014 at 19:30 #

    Denne suppen var super digg!!! Blir servert i neste forening 🙂 Brukte ris denne gang. Hvilke nudler anbefales?? Noen tips??
    I morgen skal jeg lage Kjøttdeiggrateng med squash, løk og tomater. Mange gode oppskrifter og fantastisk inspirasjon på bloggen. Tusen takk 🙂

  36. Elva 30. oktober 2014 at 16:05 #

    Mmm.. smaskens! Kika gärna in min variant på thaisoppa, om du vill testa något nytt:

    http://elvasmatblogg.se/thaisoppa-soppa-med-kokosmjolk/

  37. Birthe 6. november 2014 at 16:01 #

    Denne så veldig god ut! Tenkte jeg skulle prøve denne til selskap. Hvor mye må jeg ha oppi av væske/sauser når jeg ska ha til 10 personer. Går det an å bare x med 3 ca, eller blir det mye da?

  38. Inger 22. desember 2014 at 12:06 #

    Denne thaisuppen har jeg laget flere ganger. Veldig god!

    • Trine ;) 22. desember 2014 at 22:21 #

      Hyggelig å høre! 🙂

  39. Thomas 23. desember 2014 at 17:24 #

    Hipp hopp, du er topp!!

    Denne var rett og slett jæ&#%g god!!!!
    Til og med minstemann på 10 hev innpå, og har beordret den laget minst en gang i uken…

    Minst like god som på hvilken som helst Thairesturant her i landet 😉

    God jul

  40. Anne Therese 30. desember 2014 at 11:31 #

    Denne er nydelig

  41. Niels 6. januar 2015 at 20:49 #

    Prøvde i dag:-) Nydelig. Kona ble imponert.

    • Trine ;) 6. januar 2015 at 20:54 #

      Så bra! 🙂

  42. Annw S Hovland 12. januar 2015 at 14:41 #

    Hei, tusen takk for fantastisk inspirasjon!
    Fikk et tips her for leden om å bruke kokosfettet øverst i boksen som fett til å frese løk ol i. Godt for helsa 🙂

    • Trine ;) 12. januar 2015 at 15:49 #

      Ja, det har jeg også begynt å gjøre nå. 🙂

  43. Marita 15. januar 2015 at 19:00 #

    Hei 🙂
    Korleis er denne å lage klar noen timer før servering, og varme opp?
    Takk for svar 🙂

  44. Lene M 16. januar 2015 at 13:29 #

    Den suppa ser fantastisk god ut og har hatt lyst til å lage den flere ganger, men jeg er ikke noe gla i kokosmelk i maten, dessverre… Har du noe tips til hva jeg kan ha oppi istedenfor?

    • Trine ;) 16. januar 2015 at 14:40 #

      Det står allerede i innlegget, se helt nederst…

  45. Cecilie da Silva 17. januar 2015 at 22:59 #

    Lagde denne suppa i romjula og den var helt nydelig! Hadde litt mindre curry i da det var to barn som skulle spise. De likte den også veldig godt. Takk for mange gode oppskrifter! Dine oppskrifter blir alltid vellykket!

  46. Hilde 26. januar 2015 at 21:46 #

    Jeg laget en thaigryte med fish sauce og den luktet noe helt forferdelig. Lukten ga seg ikke, men smaken var faktisk god. Forslag til hva jeg må gjøre for å slippe dette?

  47. Ida 5. februar 2015 at 20:05 #

    Hei!
    Jeg går i 9.klasse og har et mat og helse-prosjekt der vi skal lage et sunt og godt måltid til 100 kr. Det er ikke innkjøpsprisen som regnes, men det man bruker som blir prisen for varen. Så hvis jeg skal ha ost og kiloprisen er 88 kr, og jeg bruker foreksempel bare 100 gram blir prisen 88kr * 0,1 kg = 8,8 kr.
    Jeg hadde tenkt å lagen denne suppen til mitt prosjekt, fordi jeg har spist thaisuppe mange ganger og syns det er veldig godt:-)
    Så da lurte jeg på om du tror denne oppskriften er sånn noe lunde innenfor 100 kr ?… Og så lurte jeg på om det er en dessert som passer godt til thaisuppe?
    Uansett digger bloggen og hvis jeg får svar tusen takk:-)

  48. Elisabeth 3. mars 2015 at 14:38 #

    Hvor får du kjøpt thai soyasaus og hvilket merke er det?

  49. Anita 3. mars 2015 at 18:04 #

    kan man droppe fiskekraften evt erstatte den m noe annet? Har fiskeallergi.

  50. Maria 19. mars 2015 at 18:06 #

    supergodt!! Jeg syns den smaker enda bedre med limeblad, litt sitrongress og ristet peanøtter

  51. Line 22. mars 2015 at 13:50 #

    Fantastisk god suppe!

    Hvis jeg skal doble oppskriften, skal jeg da doble mengden currypaste også?

  52. Elisabeth Rohr-Torp 11. april 2015 at 11:01 #

    Hei, holder akkurat på og lage thaisuppen til familietreff i dag, hvor lang tid før den skal serveres kan jeg lage suppe ( ikke bønnene og kyllingen) ?

  53. anne 18. april 2015 at 21:32 #

    Kjempegod suppe. Har laget mange av dine oppskrifter til ulike anledninger. Alle med stor sukess 🙂

  54. Lise :D 29. april 2015 at 17:37 #

    Hei! Jeg lagde denne suppen til familien og det var kjempe vellykket! Både må og store likte den! Anbefales videre 😀 Tusen takk for fine oppskrifter 🙂

  55. Karoline 24. juni 2015 at 18:17 #

    Fantastisk god! Anbefalt til familie, som igjen har lagd den og kosa seg Max :=D

  56. Nina 17. juli 2015 at 09:03 #

    Hei Trine!
    Hvor mye av denne Thai-suppen kan gjøres ferdig dagen før? Regner med mesteparten, men er det noen av ingrediensene som ikke bør i før samme dag som den skal serveres.

  57. Nette 10. august 2015 at 13:45 #

    Kjempegod. Hvis man vil ha den som en gryterett, ikke suppe, hva må man gjøre for å få den litt tykkere i konsistens ?

  58. Gry 12. oktober 2015 at 09:13 #

    Hei
    Blir denne suppen god om man lager den dagen før?

  59. Sandra 17. november 2015 at 19:10 #

    Hei! Nydelig suppe! Vi lager den fast hver uke, men jeg er på diett og coachen min lurer på næringsinntaket og kcal på denne suppen :)?

  60. Gunhild 2. desember 2015 at 13:29 #

    Hei,

    kan denne suppen lages klar kvelden før servering?

  61. Line 29. desember 2015 at 17:54 #

    Hei!
    Nydelig suppe, en av mine favoritter!!
    Tenker å servere den til gjester, men tenkte det kunne vært moro med en enkel forett? Har du noen tips??

    Tusen takk for supre matforslag året igjennom, til alle anledninger!

  62. Naziha Elabdellaoui 10. januar 2016 at 20:02 #

    Fantastisk god suppe. Denne kommer til å bli laget ofte. Takk for herlig oppskrift😋😋😋

  63. Svein e. kotelett 14. januar 2016 at 17:09 #

    Hei
    Hvor får man kjøpt strøken måleskje? Jeg har spurt i butikken, men de bare ler av meg.
    Hilsen nybegynner 🙂

    • Trine ;) 14. januar 2016 at 19:33 #

      Hehe, spør etter «toppet måleskje» neste gang, kanskje de tar deg alvorlig da! 🙂 Alternativt kan du spørre etter måleskjeer – resten fikser du hjemme! 😉 (PS. i oppskriftene mine er 1 måleskje, enten det er ts eller ss, alltid «strøken».) Lykke til!

  64. Vigdis Volden 17. januar 2016 at 12:26 #

    Kjære Trine.

    Har fulgt bloggen din et par måneder, og lagde denne i går kveld, som middag til meg og min søster, som var på besøk 🙂

    Beste suppa vi har spist begge 2 <3 Nydelig.

    Jeg var dog litt uheldig med chilipastaen, men hadde en boks fløte i skapet, og det gjorde susen.

    Vigdis

  65. Anne Svorkmo 18. januar 2016 at 19:34 #

    Hei, har lyst til å bruke denne i heimkunnskapen på småtrinnet. Usikker på om suppe kan bli for sterk for barna. Hvordan gjør jeg den mindre sterk?

    • Trine ;) 18. januar 2016 at 21:05 #

      Dette er en ypperlig suppe, da den har mye smak og min erfaring er at den også er populær blant barn. For å gjøre den mildere kan du benytte mindre hvitløk, ingefær og curry (smak til). Tilsett eventuelt litt mer kokosmelk (eventuelt litt matfløte hvis kokossmaken blir for dominerende). Lykke til!

  66. Marianne 19. januar 2016 at 14:43 #

    Hei hei.
    Skal lage denne til 9 personer. Holder det at jeg tripler oppskriften, redd får at det skal bli lite. Serverer nok med foccacia til.
    Omtrent hvor stor kjele trenger jeg da.

  67. Merete 4. februar 2016 at 19:07 #

    Hei.
    Hva er forskjellen på thai soyasaus og «vanlig» soyasaus? Kan vanlig brukes?

  68. Britt 7. februar 2016 at 18:00 #

    Supergod. Min variant ble med torsk og laks fordi en av gjestene ikke spiser kjøtt. Funket som gull. Vekket livsåndene igjen en regntung og tåkete februarsøndag!

  69. Liv Merete 11. februar 2016 at 16:58 #

    Fantastisk god thaisuppe dette 👌

  70. Maria 19. februar 2016 at 13:23 #

    Denne er fantastisk god! En favoritt her hjemme 🙂
    Er det greit om jeg poster oppskriften på bloggen min? Selvsagt skal jeg da linke til denne siden og ikke på noen som helst måte skrive at dette er min oppskrift!
    God helg 🙂

  71. Samuel Vedå 3. mars 2016 at 19:09 #

    hvor mye Protein, fett og karbohydrat + vitamin A,C og D er det i den ?

  72. Andreas 11. mars 2016 at 20:00 #

    Det ble høy hallelujafaktor i heimen da denne suppen kom på bordet. Så god og enkel at selv en forkommen grandiosakokk klarte å blande sammen herligheten. TAKK Trine ☺!

  73. Ann-Kristin 29. juni 2016 at 14:38 #

    Oppskriften ser veldig god ut, så denne må prøves i dag! Men jeg lurer på en ting; Hva er forskjellen på thai soyasaus og vanlig soyasaus (kikkoman)? Kan man bytte om på disse?

  74. Anita 4. august 2016 at 13:54 #

    Hei Trine! Kan denne suppen fryses?

  75. Liv R 20. august 2016 at 23:39 #

    Hei. Har alt untatt thai red curry, kan jeg bruke noe annet? Har chili… Takk! 😉

    • Oskar 21. august 2016 at 19:38 #

      Kan ikke erstatte karri med chili. 🙂 Men bare bruk vanlig karry, det går helt fint! Og hvis du har så bruker du da en del paprikakrydder, da får du fine røde korn i suppen og alle tror du har brukt noe veldig eksotisk… Velbekomme. Sånne supper er bare så digg…

  76. Cathrine 27. september 2016 at 19:07 #

    Hei Trine! Som allergiker så må jeg sløyve fiskesausen, så da lurer jeg på hva du anbefaler å bruke som erstatning for den? Noe salt kanskje?

    • Trine ;) 28. september 2016 at 11:48 #

      Du kan droppe fiskesausen og heller smake til med litt salt. Lykke til!

  77. Rita Bergheim 17. november 2016 at 17:06 #

    Nydelig suppe. Hadde den til middag i dag, men det ble litt lite til 4 personer. Vil nok ha mer væske i neste gang😃👍

  78. Grethe 1. januar 2017 at 15:39 #

    Kan jeg bruke hønsebuljong i stedet for kyllingkraft?

    • Trine ;) 1. januar 2017 at 19:31 #

      Ja 🙂

  79. Karin 12. januar 2017 at 21:20 #

    Hei Trine😊
    Skal ha familieselskap, tenkte å servere suppen da. Er ikke så glad i aspargesbønner, hvilken grønnsak kan den erstattes med? Tenkte å servere med brød til, bør jeg ha nudler i tillegg?

    Mvh Karin

    • Trine ;) 16. januar 2017 at 23:19 #

      Du kan erstatte aspargesbønnene med for eksempel brokkoli, sukkererter – eller mer av de andre grønnsakene. Nudler og/eller brød er en smaksak. Skal du ha mange til bords kan det kanskje være lurt å ha begge deler?

  80. Hanna 16. januar 2017 at 22:14 #

    Hei. Dine oppskrifter er alltid en sikker vinner. En høydare når man skal ha gjester. Men denne Thaisuppen! Kan den lages dagen før?

    • Trine ;) 16. januar 2017 at 23:17 #

      Suppen er nok best om den lages samme dag, siden grønnsakene vil miste noe av spensten når den blir stående.

  81. Ingebjørg 25. januar 2017 at 10:58 #

    Hei. Laget denne suppen for en tid tilbake, og den smakte godt bortsett fra denne «Fish-sausen»… som laget en litt «sur» fiske-eim… så jeg lar være å bruke fish-sauce neste gang jeg lager suppen. Jeg la flasken i kjøleskapet og tenkte at denne kommer jeg nok ikke til å bruke mer, men jeg kastet den ikke da. Etter en stund begynte det å lukte stygt i kjøleskapet, ubestemmelig lukt egentlig, men jeg syntes det minnet om sur fiskelukt. Måtte til pers å vaske og rydde, da oppdaget jeg Fish-sauce flasken ikke hadde fått korken skrudd ordentlig på og det hadde rennt ut masse fish-sauce… Jeg er «allergisk» for ufrisk fiske-lukt så da gikk Fish-sauce flasken i søpla, fish-saucen i vasken og jeg ble enig med meg sjøl at dette er nok ikke noe for meg.
    Ellers, så har jeg begge koke-bøkene dine, er kjempeglad i dem og bruker dem ganske ofte. Masse fine oppskrifter og gode ideer til matlaging.

  82. Christoffer 26. januar 2017 at 18:04 #

    To ingredienser som mangler i oppskriften er limeblader og sitrongress 🙂

  83. Ingrid 31. januar 2017 at 18:18 #

    Dette var veldig godt, og må ha flere ganger. Hadde ikke fish-saus, men brukte bare litt ekstra soya isteden.

  84. Anne Gro 3. februar 2017 at 21:38 #

    Et tips til variasjon av denne suppen. Denne er nesten identisk med en thai laksesuppe jeg lager. Så kyllingen kan gjerne byttes ut med laks.
    Jeg har også med hell byttet ut red curry med paneng karri (1ss). Det ble også veldig godt. Bruk de grønnsakene dere liker og varier litt på smakene. Sukkererter er supergodt i suppen.
    Bruk feks limeblader og dropp ingefær. Det er variasjon over en basis oppskrift som gjør matlaging kjekt:).
    Tusen takk for en kjempefin og inspirerende matblogg Trine

  85. Ann-Kristin 22. februar 2017 at 13:33 #

    Hei!

    Nydelig suppe, har laget den noen ganger nå. Har tenkt å lage den til en gjeng nå til helgen, og lurer på om væskemengde og currypastemengde også økes like mye som med de andre ingrediensene i forhold til porsjonsberegning?

Legg igjen en kommentar