Relish

En smakfull relish gir pølser og hamburgere det lille ekstra. Denne relishen ble servert som tilbehør til de voksnes bursdagspølser i Mathias sin 4 års dag:

  • 12 cherrytomater, delt i båter
  • 1 rød paprika, finhakket
  • 1/4 rødløk, finhakket
  • 4 vårløk, finsnittet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • litt rød chili, finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • litt sitronsaft
  • en klype sukker
  • salt
  • nykvernet sort pepper
  • litt frisk koriander, finhakket

Skjær opp grønnsakene som anvist ovenfor. La tomatene renne litt av før du tilsetter tomatene. Ha i oljen, og smak til med sukker og krydder. La gjerne relishen stå å trekke litt før servering, slik at alle de gode smakene får satt seg.

Serveres som tilbehør til pølser og hjemmelagede pølsebrød, hamburgere eller grillmat, for eksempel.

Enjoy!


2 Kommentarer

  1. Tonje 17. mars 2015 at 15:18 #

    Prøvde denne, men hvor jeg ga den et oppkok sammen med en boks hermetiserte tomater. Jeg bruker ALLTID de fra S&W, gjerne vinmodnede.
    Nydelig til pølser! Takk for tips :-)

  2. Eli Arnvardn 28. august 2015 at 14:24 #

    Hei,hvor lenge er relish holdbar I kjøleskap??

Legg igjen en kommentar