Relish

En smakfull relish gir pølser og hamburgere det lille ekstra. Denne relishen ble servert som tilbehør til de voksnes bursdagspølser i Mathias sin 4 års dag:

  • 12 cherrytomater, delt i båter
  • 1 rød paprika, finhakket
  • 1/4 rødløk, finhakket
  • 4 vårløk, finsnittet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • litt rød chili, finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • litt sitronsaft
  • en klype sukker
  • salt
  • nykvernet sort pepper
  • litt frisk koriander, finhakket

Skjær opp grønnsakene som anvist ovenfor. La tomatene renne litt av før du tilsetter tomatene. Ha i oljen, og smak til med sukker og krydder. La gjerne relishen stå å trekke litt før servering, slik at alle de gode smakene får satt seg.

Serveres som tilbehør til pølser og hjemmelagede pølsebrød, hamburgere eller grillmat, for eksempel.

Enjoy!




Én Kommentar

  1. Tonje 17. mars 2015 at 15:18 #

    Prøvde denne, men hvor jeg ga den et oppkok sammen med en boks hermetiserte tomater. Jeg bruker ALLTID de fra S&W, gjerne vinmodnede.
    Nydelig til pølser! Takk for tips :-)

Legg igjen en kommentar