Ovnsbakt omelett med grønnsaker og pølse er en enkel og smakfull rett som passer til både lunsj eller middag. Den er perfekt for å bruke opp rester fra kjøleskapet og fryseboksen – her er det bare fantasien som setter grenser. Denne varianten er fylt med løk, paprika, vårløk, spinat, cherrytomater, brokkolini, ost og pølserester, men du kan enkelt tilpasse den med det du har tilgjengelig. Server omeletten med godt brød, som for eksempel eltefrie baguetter, for et komplett måltid.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GRØNNSAKER & KJØTT

250 g pølse , skinke, bacon eller andre kjøttrester
1 løk , i terninger

EGGEBLANDING

6 egg
1 1/2 dl matfløte eller kremfløte

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste