Selv om hetebølgen lar vente på seg er det likevel nok av unnskyldninger til å kose seg med en deilig, forfriskende iskaffe latte.

Annonse

Ingredienser

2-3 espresso
1 ts brunt sukker (kan sløyfes)
2,5 dl melk
1/4 l vaniljeis (ca.)
mørk kokesjokolade revet

SLIK GJØR DU

Rør sukkeret inn i den varme espressoen. Du kan eventuelt benytte sterk kaffe om du heller foretrekker det. Tilsett melk og vaniljeis og kjør det raskt i en foodprosessor.

Hell iskaffen i to glass og riv over litt mørk sjokolade. Serveres umiddelbart, gjerne ved siden av deilige norske jordbær!

Nyyyt!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Denne så fristende ut! Den skal jeg prøve i kveld! Jeg har prøvd flere oppskrifter fra bloggen din i det siste, nevner spesielt grillet laks med mango- og avocadosalat og skinkesandwich med brie m.m. De slo virkelig an her i huset.

Legg igjen en kommentar til Trine ;) Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.