Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

Feststemte forretter

Når kveldene blir mørkere og kulda setter inn, frister det ekstra med forretter som er lune, smakfulle og med et lite snev av hverdagsluksus. Høsten, vinteren og juletiden byr på gode råvarer fra havet. Her får du ti forretter som passer perfekt i den kalde årstiden, fra laksemousse og reker saganaki til kamskjell, konfitert laks og kremet skalldyrsuppe med krepsehaler. Enkle, gode smaker som gir en smakfull start på måltidet. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

Røkelaksmousse med eple og sprø quinoa

Røkelaksmousse med eple og sprø quinoa

Miniterter med varmrøkt laks og oliven

MINITERTER MED VARMRØKT LAKS OG OLIVEN

Tomatsalat med tomatconsomme og stracciatella

TOMATSALAT MED TOMATCONSOMMÉ OG STRACCIATELLA

Kamskjell med gulrotpuré, bacon og appelsinsjy

KAMSKJELL MED BACON, GULROTPURÈ OG APPELSINSJY

Konfitert laks med syltet fennikel, øepperrotkrem, eple og dillolje

KONFITERT LAKS MED SYLTET FENNIKEL, PEPPERROTKREM, EPLE OG DILLOLJE 2

Potetvafler med rakfiskmousse og eple

Potetvafler med rakfiskmousse og eple

Reker Sagnaki – tomatbakte reker med feta

REKER SAGANAKI - TOMATBAKTE REKER MED FETA

Coppa- og chevreruller med ruccula, druer og fikenvinaigrette

Coppa- og chevreruller

Kremet skalldyrsuppe med krepsehaler

KREMET SKALLDYRSUPPE MED KREPSEHALER

Laksetartar med eple og vårløk

Laksetartar med eple og vårløk

Alle forrettene på bloggen finner du samlet her. Hva er din favoritt?

 

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste