TI FESTSTEMTE FORRETTER

Når kveldene blir mørkere og kulda setter inn, frister det ekstra med forretter som er lune, smakfulle og med et lite snev av hverdagsluksus. Høsten, vinteren og juletiden byr på gode råvarer fra havet. Her får du ti forretter som passer perfekt i den kalde årstiden, fra laksemousse og reker saganaki til kamskjell, konfitert laks og kremet skalldyrsuppe med krepsehaler. Enkle, gode smaker som gir en smakfull start på måltidet. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
Røkelaksmousse med eple og sprø quinoa
Miniterter med varmrøkt laks og oliven
Tomatsalat med tomatconsomme og stracciatella
Kamskjell med gulrotpuré, bacon og appelsinsjy
Konfitert laks med syltet fennikel, øepperrotkrem, eple og dillolje
Potetvafler med rakfiskmousse og eple
Reker Sagnaki – tomatbakte reker med feta
Coppa- og chevreruller med ruccula, druer og fikenvinaigrette
Kremet skalldyrsuppe med krepsehaler
Laksetartar med eple og vårløk
Alle forrettene på bloggen finner du samlet her. Hva er din favoritt?









