DESEMBERMENYEN; CROSTINI, KALKUN OG HVIT SJOKOLADEMOUSSE
Inviter til en hyggelig førjulskveld med en enkel, men smakfull treretters meny. På menyen står crostini med parmaskinke og pepperrotkrem, langtidsstekt kalkunbryst med appelsinsaus og en lun søtpotetsalat. Og det hele rundes av med en silkemyk hvit sjokolademousse med bringebærcoulis og friske bær. Håper det frister – klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med deilige munnfuller med sprø crostini toppet med parmaskinke, eple og en smakfull pepperrotkrem.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett foreslår jeg langtidsstekt kalkunbryst med appelsinsaus og en lun søtpotetsalat.
# DESSERT #
Til dessert kan du imponere med en smakfull hvit sjokolademousse med bringebærcoulis, sjokoladesmuler, kokos og friske bær. Alle elementene i desserten kan gjøres ferdig på forhånd, og settes sammen umiddelbart før servering.
En enklere versjon av desserten finner du her, hvit sjokolademousse med bringebær.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her.