EGENREKLAME

Trines matkalender 2024

Nå er den her, TRINES MATKALENDER 2024! Heng matkalenderen på kjøkkenveggen og ha enkel tilgang til gode, velprøvde og sesongbaserte oppskrifter der du lager mat. Her finner du blant annet tips til ukemenyen, 17. mai-menyen, sommerfesten, vennemiddager og julebaksten. Trines matkalender er også en praktisk og dekorativ jule- eller fødselsdagsgave å gi bort til matglade venner og familie, eller som vert-/vertinnegave. Kjøp den HER til kr. 299.

Trines matkalender 2024

Trines matkalender 2024 er en månedskalender hvor hver måned er illustrert med et fristende matbilde, og med en oppskrift som passer ekstra godt den aktuelle måneden. Oppskriften i sin helhet finner du bakerst i kalenderen.

 

Finn frem mobilen eller nettbrettet, åpne kameraappen, hold linsen foran QR-koden, trykk på det gule feltet som kommer opp – og få oppskriften/tipsene på mobilen/nettbrettet ditt.

Trines matkalender 2024

Du finner også en QR-kode som tar deg til siste ukemeny, med sesongbaserte oppskrifter til både hverdag og helg, samt et desserttips.

Trines matkalender 2024

Heng matkalenderen opp på kjøkkenveggen og ha gode, velprøvde og sesongbaserte oppskrifter og menyer innen rekkevidde, der du lager mat. Kjapt, enkelt, dekorativt og veldig praktisk! Og en ypperlig gave til “den som har alt”!

Trines matkalender 2024

Trines matkalender 2024 får du kjøpt i din lokale bokhandel og nettbokhandel, og i min nettbutikk HER. Matkalenderen koster 299 kroner. Jeg har laget kalenderen i samarbeid med Almanakkforlaget.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste