Den 25. mars er det vaffeldagen over alle dager, og det må selvsagt feires – med vafler! Vafler kan varieres og smaksettes i det uendelige – her er noen tips fra arkivet (klikk på bildene):

 

Smakfulle og mettende hverdagsvafler, prøv dem til frokost, lunsj, kvelds eller i matpakken.

Grove vafler

 

Hvem kan vel motstå deilige rømmevafler med jordbærsyltetøy og en rømmeklatt?

Eller grove vafler med nyrørte bringebær, for den saks skyld?

Grove vafler og bringebærsyltetøy

Vafler er også godt til «saltmat», prøv for eksempel grove vafler med røkt laks og fennikelsalat.

VAFFEL MED RØKT LAKS OG FENNIKELSLAW

Eller hva med potetvafler med røkelaksmousse og eple?

Potetvafler med rakfiskmousse og eple

Moods of Norway-vafler er heller ikke å forakte.

Hva er din vaffel-favoritt?

 

Alle vaffel-oppskriftene på bloggen finner du samlet her.

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste