I påsken må man ha en skikkelig påskekake, enten man er på hyttetur eller hjemme, ikke sant? Her er fem av mine favoritter. 

Brownies med appelsin og påskeegg

Prøv for eksempel denne smakfulle og enkle brownien med et hint av appelsin og en silkemyk sjokoladekrem som er dekorert med sjokolade- og mandelegg. Kaken rører du raskt rører sammen for hånd, her trengs nemlig ingen kjøkkenmaskiner! Juniors favoritt! 

Min favoritt-påskekake er denne sitronterten. Deilig paiskall fylt med sitronkrem og et dryss av friske bringebær og melis – passe syrlig, passe søt. Ingrediensene er på plass i kjøleskapet – gleder meg!

Eller hva med brownie med appelsinsirup og appelsinsalat

SITRONKAKE MED VALMUEFRØ

Sitronkake med valmuefrø er en fryd for både øye og gane!

Key lime pie er alltid populært – server den som en stor pai eller som flere små. 

 

Hva er din favoritt-påskekake?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine!

    Jeg skal holde konfirmasjon og det blir mange gjester og da de fleste av de er fra Sunnmøre forventer de et digert kakebord. Har du gode tips til kaker man kan gjøre helt ferdig i god tid og fryse før selve dagen? Det ville senke skuldrene mine ned til akseptabelt nivå… Tenker det er flere enn meg som er litt stressa før konfirmasjoner, så kanskje du kan glede mange med tips til ting man kan gjøre på forhånd både mtp mat og kaker.Ellers tusen takk for mange fine oppskrifter. Du er flink!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste