Vi har alle våre favorittråvarer, ja jeg har mange – og tenkte i tiden fremover å dele oppskrifter med favorittråvarene mine. Først ut er hjertesalaten, som for øvrig er en liten romanosalat. Hjertesalat har en søt-bitter smak og en sprø konsistens, og er ypperlig både i salater, på sandwich, som «wraps» og ikke minst er den ypperlig å grille. Den er altså veldig anvendelig, og er også ganske holdbar, og er derfor nesten alltid å finne i mitt kjøleskap. Favoritter med hjertesalat

Her er mine favorittoppskrifter med hjertesalat, prøv dem du også (klikk på bildene)!

 

# Asiatisk kyllingsalat med hjertesalat og papaya #

# Grønne wraps med svinekjøtt og chilisaus #

GRØNNE WRAPS MED SVINEKJØTT OG CHILISAUS

# Laksewraps med mango og granateple #

LAKSEWRAPS MED MANGO OG GRANATEPLE

# Pulled pork med syltet rødløk, hjertesalat og appelsin- og chilisaus #

# Grillet laks med hjertesalat og eplesalsa #

# Biffsandwich med chiliaioli og grillet hjertesalat #

Har du andre gode tips til hva man kan bruke hjertesalat til, så del dem gjerne i kommentarfeltet.

 

Se alle oppskriftene i serien “Min favorittråvare” her.

Skriv ut
    1. Da må du melde deg inn via påmeldingsskjemaet nederst på siden, og deretter følge de anvisninger du får. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste