Inviter til festelig lag nå når våren begynner å titte frem. Her er mitt forslag til en smakfull treretters meny med appelsin som en rød tråd:

 

# FORRETT #

 

Vi starter med hvit asparges med laks sashimi og en sitrusvinagrette.

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg andebryst med appelsinsaus, eple- og rødløkskompott, samt ovnsbakte rotgrønnsaker.

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med panna cotta med bringebær- og appelsinsalat.

# VINTIPS? #

 

Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser. Der får du også tips om alkoholfrie alternativer.

 

VELBEKOMME!

 

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. 

Skriv ut
  1. Hei! Ser på det øverste bildet på denne siden at det er dekket med ittala glass. Men servicet, hva er det? Glassene og servicet passet så godt sammen! Har disse glassene selv,derfor spør jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste