Inviter til tex-mex-party! Her er mitt forslag til en smakfull treretters meny (klikk på bildene).

 

# FORRETT #

Vi starter med ceviche med reker, en enkel og smakfull start på måltidet. Cevichen kan lages ferdig ca. 2 timer før den skal nytes.

#HOVEDRETT #

Til hovedrett velger jeg burritos fylt med chilikylling, deilig salsa og mye annet godt. Burritosen kan gjøres klar flere timer før den skal serveres, og gratineres i ovnen rett før servering.

 

Har du tid og lyst kan du lage flere hovedretter – se her for inspirasjon.

 

# DESSERT #

Som en søt og litt syrlig avslutning passer det godt med Key lime pie, som gjerne kan gjøres klar dagen før.

#DRIKKETIPS? #

Ta med deg menyen på Vinmonopolet eller til et ølutsalg og be om tips der. Si hva slags vin/øl du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser. Der får du også tips om alkoholfrie alternativer.

 

VELBEKOMME!

 

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Leave a Reply to Berit Myrvang Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste