JANUARMENYEN: TATAKI, PULLED PORK OG KEY LIME PIE
Inviter til festelig januarfest med en smakfull treretters meny (klikk på bildene for oppskrifter):
# FORRETT #
Vi starter med deilig tataki som kan gjøres klar tidligere på dagen. Som tilbehør serveres en smakfull ponzusaus.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett velger jeg pulled pork med syltet rødløk og appelsin- og chilisaus. Her kan også det meste gjøres klart god tid i forveien.
# DESSERT #
Som en søt avslutning faller valget på key lime pie, som du enten kan lage i porsjonsformer eller som en stor pai. Paien kan lages dagen før den skal serveres.
# VINTIPS? #
Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser. Der får du også tips om alkoholfrie alternativer.
VELBEKOMME!
Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«.