Om noen dager ringes julen inn, og det er på tide å legge ut årets siste ukemeny for de siste hektiske førjulsdagene – og for julaften og romjula. Med på kjøpet får du også tre deilige juledesserter. Her er mitt forslag til ukemeny for de to kommende ukene:
MANDAG
Minestronesuppe med tomat, kylling og bacon
TIRSDAG
Seikaker med fennikelsalat og dillkrem
ONSDAG
Wok med spicy kjøttdeig og nudler
TORSDAG
Soyamarinert laks med agurk- og eplesalat
LILLEJULAFTEN
Julegrøt + spekemat og ost med godt tilbehør
JULAFTEN
Langtidsstekt ribbe med sjysaus og godt tilbehør
1. JULEDAG
Pinnekjøtt med kålrotmos på mandelpotetseng
2. JULEDAG
Torsk med baconsmør og ertepure
3. JULEDAG
Reinsdyrfilet med plommer og rødvinsaus
4. JULEDAG
Røkt skinke med kålrotstappe og sennepssaus
5. JULEDAG
Andebryst med appelsinsaus og rotgrønnsaker
6. JULEDAG
Romjulspizza med skinke, løk og ost
JULEDESSERT #1
Riskrem med jordbærsaus ********************
JULEDESSERT #2
Panna cotta med appelsin og kanel
JULEDESSERT #3
Krydderkokte pærer med vanlijeis
Lykke til med planleggingen! Nyttårsmenyen kommer i romjula.
Hei Trine,
Når blir nyttårsmenyen lagt ut?
Hilsen Maria
Du finner den her: http://trinesmatblogg.no/2016/12/27/nyttarsmenyen-2016/