* 2. DESEMBER *

I disse bitende kalde adventstider er det godt å tine seg opp på noe godt og varmt. Denne epletoddyen er både god og varm. Til to trenger du omtrent:

  • 1/2 liter god eplejuice
  • 2 skiver sitron
  • 2 tynne skiver fersk ingefær
  • 7-8 nellikspiker

Varm opp eplejuicen til kokepunktet og tilsett de øvrige ingrediensene. Dra kasserollen av kokeplaten og la toddyen trekke ca 10-15 minutter. Varm opp til kokepunktet og hell toddyen i to glass eller krus. Du kan eventuelt bytte ut nellikspikeren med kanelstang og/eller vaniljestang.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine. Syns bloggen din er fantastisk og bruker den med jevne mellomrom. Ofte for å imponere samboeren. Men hadde tenkt å imponere syklubben med denne spennende tobbyen.. Men lurte hvordan jeg skulle doble oppskriften. Kan jeg doble kryddene bare eller blir det for mye krydder?

Legg igjen en kommentar til swimzy Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.