Epletoddy med ingefær og nellik
* 2. DESEMBER *
I disse bitende kalde adventstider er det godt å tine seg opp på noe godt og varmt. Denne epletoddyen er både god og varm. Til to trenger du omtrent:
-
1/2 liter god eplejuice
-
2 skiver sitron
-
2 tynne skiver fersk ingefær
-
7-8 nellikspiker
Varm opp eplejuicen til kokepunktet og tilsett de øvrige ingrediensene. Dra kasserollen av kokeplaten og la toddyen trekke ca 10-15 minutter. Varm opp til kokepunktet og hell toddyen i to glass eller krus. Du kan eventuelt bytte ut nellikspikeren med kanelstang og/eller vaniljestang.
Enjoy!
Publisert 2. 12. 2010
Ciao è buonissima questa bevanda..per adulti con un pò di whiskey, felice giorno !
Mmm det låter gott 🙂
Dette høres deilig ut, så den skal få erstatte teen i kveld. Nellik er virkelig en julesmak.
Hei Trine. Syns bloggen din er fantastisk og bruker den med jevne mellomrom. Ofte for å imponere samboeren. Men hadde tenkt å imponere syklubben med denne spennende tobbyen.. Men lurte hvordan jeg skulle doble oppskriften. Kan jeg doble kryddene bare eller blir det for mye krydder?
Åhh hørtes nydelig ut:)