På hytta har vi sådd og plantet ulike urter i potter og kasser. Noen sorter har overvintret fra tidligere år, blant annet timian. I disse grilltider er poteter smaksatt med timian et enkelt og velsmakende alternativ. Passer også som tilbehør til en litt mere «formell» middag. Til to trenger du omtrent:

4 store poteter
1 stor rødløk
1 ss olivenolje
2 ts finhakket frisk timian
ca ½ ts salt
ca ¼ ts pepper

Potetene og rødløken skrelles og skjæres i tynne skiver. Lag stabler med lagvis potet, løk, timian og krydder inne i en metallring eller i små ildfaste porsjonsformer. Bakes i ovn på 175 grader i ca 45 minutter eller til potetene er passe møre.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Nam nam! Her hos deg var det mye godt og veldig fristende bilder!! Jeg legger deg til min bloggliste jeg….om det er greit?!

  2. jeg har allerede lagt deg til, og prøvd noen av oppskriftene dine. Og det blir ikke siste gang:-) Jeg har også begynt så smått å "mat-blogge", og lurer på om det er mulig å legge dine oppskrifter ut på min blogg etter hvert som jeg har prøvd dem?

  3. Takk for det, og koselig å komme på blogglisten deres!Berit; det er koselig at du prøver oppskriftene mine og selvfølgelig greit at du legger de ut på bloggen din, så lenge du oppgir meg som kilde.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste