Da har jeg, mot min manns ønske, endelig ryddet ut jula! Hadde det vært opp til mannen min hadde nok juletreet få stå til påske, eller i alle fall til vinterferien. Men slik ble det ikke i år heller. 😉
Jeg har også ryddet i den ene kakeboksen, krumkakeboksen nærmere bestemt. Krumkakerester er nemlig kjempegode i punsjeboller. Og punsjeboller er et godt punktum før alle de gode nyttårsforsettene skal ta helt over… Til ca 20 punsjeboller trenger du:
100 g mørk kokesjokolade
ca 2 ss mørk rom eller sterk kaffe + romdråper (smak til!)
25 g smør
1 eggeplomme
100 gram malte mandler
ca 75-100 g kakesmuler
ca 50 g sjokoladestrøssel
 
Smelt sjokolade i rom eller romessens/kaffe, og rør inn smør og eggeplomme. Ha i malte mandler og kakesmuler. Bland alt godt sammen og tilsett evt mer rom/romessens. Form deigen til kuler og trill dem i sjokoladepynten. Sett punsjebollene kaldt. Serveres med sterk kaffe!
Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.