Fisk og grønnsaker i folie er en enkel, sunn og ikke minst god måte å tilberede fisk på – som også er veldig populær blant barn. Her går ikke en eneste dråpe fiske- og grønnsakskraft til spille, og vitaminene er også inntakt. En annen hyggelig fordel er også at det blir lite oppvask!

I pakkene kan du fylle det du har i kjøleskapet, og pakkene kan selvfølgelig tilpasses den enkelte, om det er noe man ikke liker spesielt godt – eller omvendt! Jeg pleier ofte å fylle pakkene med torskefilet, purreløk, rødløk, paprika, hvitløk, sukkererter og friske urter – men som sagt, her er det bare fantasien og smaken som setter begrensningene.

Skjær fisk og grønnsaker i passende biter og legg de i et stykke aluminiumsfolie, som du har dryppet noen dråper olivenolje på. Ha på litt salt og (sitron)pepper. Ha på en god dæsj med creme fraiche eller rømme, før du lukker fiskepakken helt tett. Sett fiskepakkene på en stekeplate og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter – til fisken er passe stekt. Serveres med kokte poteter eller (vill)ris.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste