Iskaffe latte og jordbær

Selv om hetebølgen lar vente på seg er det likevel nok av unnskyldninger til å kose seg med en deilig, forfriskende iskaffe latte. Finn frem to glass og:

  • 2-3 espresso
  • 1 ts brunt sukker (kan sløyfes)
  • 2,5 dl melk
  • ca 1/4 liter vaniljeis
  • mørk kokesjokolade, revet

Rør sukkeret inn i den varme espressoen. Du kan eventuelt benytte sterk kaffe om du heller foretrekker det. Tilsett melk og vaniljeis og kjør det raskt i en foodprosessor.

Hell iskaffen i to glass og riv over litt mørk sjokolade. Serveres umiddelbart, gjerne ved siden av nyplukkede, norske jordbær!

Nyyyt!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

, ,

10 Kommentarer

  1. Katrine Anita 26. juli 2012 at 11:20 #

    Som du frister. Dette så jo helt nydelig ut. Må nok prøve denne når Mannen kommer hjem. Tusen takk for tipset.

    • Trine ;) 27. juli 2012 at 01:33 #

      Håper det smaker!

  2. Elin 26. juli 2012 at 12:16 #

    Deilig sommerkaffe du frister med idag :)

    • Trine ;) 27. juli 2012 at 01:32 #

      Ja, ikke lett å motstå denne :)

  3. Anne 28. juli 2012 at 12:43 #

    Denne så fristende ut! Den skal jeg prøve i kveld! Jeg har prøvd flere oppskrifter fra bloggen din i det siste, nevner spesielt grillet laks med mango- og avocadosalat og skinkesandwich med brie m.m. De slo virkelig an her i huset.

  4. armel 7. august 2012 at 19:52 #

    for noe fine bilder! har du tatt dem selv? :)

    • Trine ;) 7. august 2012 at 21:23 #

      Takk for det! Ja, jeg tar alle bildene selv. :)

      • armel 27. august 2012 at 22:43 #

        jøye meg, du er jammen god på det feltet også.

  5. Lina 8. august 2012 at 10:52 #

    I oppskriften står det 2-3 espresso. Mener du da desiliter?

    • Trine ;) 8. august 2012 at 10:55 #

      Jeg mener 2-3 kopper espresso (dvs espressokopper, ikke kaffekopper…).

Legg igjen en kommentar